Hükümete yakınlığıyla bilinen sendikadan Ekrem İmamoğlu’na destek ziyareti! “Sandıkla gelen sandıkla gider”

Yayın tarihi: 19 Ocak 2023 Perşembe 10:58 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2023 Perşembe 10:58 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulunan Hak-İş Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, “ Sandıkla gelen sandıkla gider” dedi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Hak İşçi Sendikaları(Hak-İş) Konfederasyonu üyesi yaklaşık 40 sendikacı, hapis ve siyasi yasak cezası verilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Hak-İş Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz, “Demokrasiyle gelen demokrasiyle gider, sandıkla gelen sandıkla gider. Bu düşüncedeyiz. Onun için Başkan’ıma geçmiş olsun diyoruz. Ayrıca yeni umreden geldi. Onun için de Allah kabul etsin. Büyükşehir Belediye Başkanı’mızın başarılarının devamını diliyoruz. Dört yıla yaklaştık burada örgütlenme döneminde. Hemen hemen sendikalarımızın hepsinde birinci dönemi tamamladık, ikinci döneme yeni sözleşmeye başladık. Onun için Sayın Başkanım, burada Yiğit Bey’e, Ali Bey’e, Erkut abiye, -ben abi diyorum hocamız olduğu için- İSTGÜVEN’in Genel Müdürü’ne, böyle bir bürokrat atandığınız için size, çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hemşeri derneklerinden İmamoğlu’na destek ziyareti