HÜDAPAR yöneticisinin ‘AKP’ paylaşımı ittifakı karıştırdı!

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 2:42 pm - Güncelleme: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 2:45 pm

Akaryakıt ve doğal gaz fiyatlarına yapılan zamlar Türkiye’yi ayağa kaldırırken, iktidara bir tepki de seçim ortağı HÜDA PAR‘dan geldi. Zamları eleştiren GİK Üyesi Şehmus Tanrıkulu’nun, paylaşımında ‘AK Parti’ yerine ‘AKP’ ifadesini kullanması iktidar yandaşlarını rahatsız etti.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, iktidarın akaryakıt ve doğal gaza yaptığı vergi zamlarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Açıklamada, iktidarı eleştiren Tanrıkulu, “Hükümetin doğru söylem ve politikalarına destek vereceğimizi, yanlış söylem ve politikalarının karşısında olacağımızı” Bir seçim manifestosu olarak açıklamıştık. Dolayısıyla hükümetin yanlışlarını eleştirmemiz seçmene verdiğimiz sözümüzdür” ifadelerini kullandı.

AKP’nin ittifak ortağı HÜDA PAR’dan da ‘zam’ isyanı! “Emekliden, dar ve sabit gelirliden al tefecilere dağıt”

‘AKP’ İFADESİ RAHATSIZ ETTİ

Tanrıkulu’nun açıklamasında ‘AKP’ ifadesini kullanması iktidar yandaşlarının tepkisine neden oldu. Tanrıkulu’na veriken yanıtlarda, “AKP değil AK Parti”, “Seçimden önce AKP, seçimden sonra AK Parti”, “İttifak yaptığınız partinin adını mı unuttunuz” gibi ifadeler yer aldı.

İşte o tepkiler: