Hopa’da AKP’nin vaadi ‘denizi doldurmak’ oldu!

Yayın tarihi: 8 Mart 2024 Cuma 2:27 pm - Güncelleme: 8 Mart 2024 Cuma 2:27 pm

Artvin’in Hopa ilçesinde, AKP’li Belediye Başkan Adayı Ati Utku Cihan’ın düzenlediği mitingde konuşan AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, “En iyi hizmeti ben yapacağım diyorum, denizi ben dolduracağım” dedi.

AKP’nin Hopa Adayı Ati Utku Cihan’ın, dün Hopa Parkı’nda düzenlediği mitingde AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik de konuşma yaptı. Çelik’in Hopa halkına vaadi ‘denizi doldurmak’ oldu. Birgün’de yer alan habere göre, Çelik şöyle dedi:

“Siyaset iddia işidir. Ben daha çok hizmet edeceğim demektir siyaset. En iyi hizmeti ben yapacağım diyorum, denizi ben dolduracağım. Araştırılmış çalışılmış projeler bunlar. Ankara’dan alınması gereken bütün izinleri söke söke alacak bu kardeşiniz.”

CHP’Lİ ADAYDAN ÇELİK’E TEPKİ

Çelik’in sözlerine tepki gösteren CHP’nin adayı Utku Cihan ise şunları söyledi:

“Sayın Çelik konuşmasında belediye başkan adayı kendisiymiş gibi konuşuyor. Kamusal bir alan için yani Hopa halkına alan kazandırmak için değil, TIR parkı için denizi dolduracağını söylüyor, planlar hazır diyor. Neresi olduğunu söylemedi. 1000 TIR’lık bir alandan bahsediliyor. Bu kadar geniş bir alanda denizin doldurulması için gerekli dolgu malzemesi olan taşı nereden alacaklarını da söylemedi. Köylerimize taş ocağı mı açacaklar? Taş ocakları olan yerlerin ne halde olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz doğa turizmi diyoruz, turizmle kazanalım diyoruz. Taş ocaklarıyla köylerimizin, doğamızın yok edilmesini ve yağmalanmasını istemiyoruz.”

Özgür Özel AKP’ye verilecek tek ödülü açıkladı

Kaynak: TELE1