Heyecanla beklenen Hellblade 2’nin çıkış tarihi nihayet belli oldu

Yayın tarihi: 21 Ocak 2024 Pazar 7:00 am - Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma 9:32 pm

Senua’s Saga: Hellblade II adını taşıyan devam oyunu çok yakında oyunsevelerle buluşacak.

2017 yılında çıkan Hellblade: Senua’s Sacrifice, oynanış açısından ciddi eksikleri olsa da gerek atmosferi gerekse hikayesiyle oyunseverleri etkilemeyi başardı. Satış rakamlarıyla da fena olmayan bir performans ortaya koyan Hellblade, böylece bir devam oyununun önünü açmış oldu. O günden beri heyecanla beklenen Hellblade 2, bu yıl oyunseverlerle buluşacak. Üstelik artık oyunun tam olarak ne zaman çıkacağını da biliyoruz.

Ninja Theory stüdyosu, Senua’s Saga: Hellblade II adını taşıyan devam oyununun 21 Mayıs 2024’te oyunseverlerle buluşacağını duyurdu. Böylece 2019 yılında duyurulduğundan beri sabırsızlıkla beklediğimiz yeni Hellblade oyununun çıkış tarihi nihayet netlik kazanmış oldu.

Hellblade

İlginizi çekebilir: Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri başladı!

Yukarıda da belirttiğimiz üzere ilk oyunun belki de tek eksikliği oynanış mekanikleri konusunda biraz zayıf kalmış olmasıydı. Şimdi stüdyonun ilk oyundaki eksikleri görüp bunları giderme şansı olduğu için Hellblade 2’den beklentiler çok daha yüksek. Stüdyo halihazırda epey beğenilen bu dünyaya bir de daha gelişmiş mekanikler eklerse yeni Hellblade oyunu yıla damga vuran yapımlardan biri olabilir. Elbette stüdyonun böyle bir geliştirme yapıp yapamadığını görmek için 21 Mayıs’ı beklememiz gerekiyor.

Hatırlarsanız ilk oyun Senua’nın ölüler diyarına yolculuğunu ve bu süreçte yaşadığı ruhsal buhranları odak noktasına alıyordu. Devam oyunu ise Senua’yı İzlanda’ya götürecek. Köyünü yağmalayan Vikinglerin peşine düşen Senua, bu buzlu topraklarda yine zorlu bir mücadeleye atılacak.

Realme Note 50’nin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Belli Oldu

Kaynak: TELE1