Helikopterle Çırağan Sarayı’na inmişler! Devre mülk çetesi çökertildi: 26 gözaltı

Yayın tarihi: 5 Aralık 2022 Pazartesi 8:31 am - Güncelleme: 5 Aralık 2022 Pazartesi 8:31 am

Yalova’da devre mülk sahiplerini yüksek fiyatla satış vaadiyle dolandıran çete çökertildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir grup devre mülk sahibinin, yüksek fiyatla satış vaadiyle dolandırdıkları yönündeki şikayet üzerine harekete geçti.

Acemi dolandırıcı! 200 TL kazandı, 4 bin TL kaybetti

26 GÖZALTI

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından çete üyelerinin çok sayıda kişiyi devre mülk satışı yapmak için kredi çektirdiği ve bu paralara el koyduğu belirlendi. Harekete geçen ekipler, geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen operasyonla 26 çete üyesini gözaltına aldı.

HELİKOPTERLE ÇIRAĞAN SARAYINA GİTTİLER

Gözaltına alınanlar arasında bulunan çete lideri Ramazan T.’nin, sosyal medya hesabından paylaştığı görsellerdeki lüks yaşamı dikkat çekti. Kız arkadaşını helikopterle İstanbul’daki Çırağan Sarayı’na götüren Ramazan T.’nin, sarayın merdivenlerinde evlenme teklifi yaptığı ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Bununla da yetinmeyene Ramazan T. ayrıca, mizansen olarak gözaltına alındığı ve gece kulübünde dans ettiği videoları da sosyal medya hesabından paylaştı.  şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

100 milyon dolardan fazla NFT çalıp bir oyun üzerinden paraya dönüştürdüler