Hayvanlara şiddet devam ediyor! Yavru kediyi paspasla sürükleyip çöpe attı

Yayın tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba 3:09 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba 3:10 pm

Vicdan sızlatan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Hayvana şiddetin son örneği İstanbul’un Başakşehir ilçesinde yaşandı. Bir petrol şirketinin depo çalışanı Süleyman A., 3 aylık yavru kediyi iş yerinin önünde paspasla yaklaşık 50 metre sürükleyip, çöp konteynerine attı. Çevredekiler tarafından veterinere götürülen kedinin kalçasında kırık ve çatlak bulunduğu, genel durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şirket, Süleyman A.’nın işine son verildiğini belirtti.

Hayvana şiddet vakaları her geçen gün yaşanmaya devam ediyor. Cezaların caydırıcı olmaması nedeniyle katledilen, dövülen ve terk edilen sokak hayvanlarının görüntüleri hemen hemen her gün kamuoyunda yer alıyor. Bunun en son örneği Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşandı.

Olay, dün öğle saatlerinde, Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi’ndeki petrol ve doğalgaz firmasının distribütörü olarak faaliyet gösteren bir şirketin depo bölümünde yaşandı. Depoda çalışan Süleyman A., iddiaya göre 3 aylık erkek yavru kediyi depodaki alarm sistemini aktif hale getirdiği için paspasla itip, havaya savurarak yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra çöp konteynerine attı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yakınlardaki bir iş yerinde çalışan ve yaşananları gören Ebru Işık, tepki gösterdikleri Süleyman A’nın, kendisini savunduğunu söyledi. Ebru Işık’ın veterinere götürdüğü kedinin kalçasında kırık ve çatlak, derisinde ise darbeye bağlı lezyonlar görüldüğü belirtildi. Yavru kedinin durumunun iyi olduğu, kalça kırığının zamanla iyileşeceği; 10 gün sonra ise uygun bir kişi bulunulduğunda sahiplendirileceği öğrenildi. Öte yandan şirket, Süleyman A’nın işine son verildiğini belirtti.

Hayvana şiddete kayıtsız kalamadı! Kediye tekme atana meydan dayağı