Hayranları heyecanlandı! Rihanna Türkiye’ye mi geliyor?

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 1:36 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 1:39 pm

Ünlü şarkıcı Rihanna‘nın menajerinin İstanbul’a gelmesi Türkiye’de konser vereceği dedikodularına sebep oldu. Yıldız ismin şubat ayında özel bir organizasyon için İstanbul’da sevenleriyle buluşacağı konuşuluyor.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın Türkiye’de konser vereceği iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü menajer Mani Nordine’nin, özel davetli olarak İstanbul’a gelmesi dedikoduları arttırdı. Lüks bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra kaldığı otele geçen ünlü menajer, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü menajerin Türkiye’ye neden geldiği de ortaya çıktı.

NORDİNE, RİHANNA’YI GETİRECEK İDDİASI

Takvim’in haberine göre, bir süredir İstanbul’da görüşme halinde olan Nordine, Rihanna’yı İstanbul’a getirecek. Dünyaca ünlü yıldız şarkıcı, şubat ayında özel bir organizasyonda yer alacak. Bir süre İstanbul’da kalacak ünlü menajer Mani Nordine, yoğun bir şekilde görüşmeler yapacak.

EN SON 10 SENE ÖNCE GELMİŞTİ

Yaklaşık 10 sene önce Beşiktaş’ın stadında konser veren Rihanna, müthiş bir konsere imza atmış ve binlerce kişi dünyaca ünlü yıldızı dinlemeye gitmişti.

İkinci kez anne olan Rihanna sahnelere geri dönüyor! 40 milyon dolarlık anlaşma yaptı

 

Kaynak: TELE1