Hande Erçel Atatürk’ü paylaştı, Suudiler sözleşmeyi feshetti

Yayın tarihi: 30 Aralık 2023 Cumartesi 11:11 am - Güncelleme: 30 Aralık 2023 Cumartesi 11:25 am

Oyuncu Hande Erçel, Süper Kupa‘da yaşananlar sonrası Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaştı. Suudi parfüm markası Laverne “Vatan kırmızı çizgi” diyerek Erçel’in sözleşmesini feshetti.

Süper Kupa skandalının yankıları sürerken, sanat dünyasından da Suudi Arabistan’a tepki yağdı. Suudi parfüm firması Laverne ile reklam anlaşması bulunan oyuncu Hande Erçel yaşananlara tepki olarak Instagram hesabından Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını “Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Atam” ifadeleriyle paylaştı.

hande-ercel1.jpg

‘VATAN KIRMIZI ÇİZGİ’ DİYEREK SÖZLEŞMEYİ İPTAL ETTİLER

Erçel’in paylaşımı üzerine Laverne, oyuncu ile olan reklam anlaşmasına son verdiğini duyurdu. Markanın X hesabından yapılan paylaşımda “En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için. Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi” denildi.

Gelişme sosyal medyada gündem olurken, Hande Erçel’e tebrik mesajları yağdı.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da dün akşam oynanması planlanan Süper Kupa Finali ertelenmişti. Suudi yetkililer, futbolcuların sahaya Türkiye’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk tişörtüyle ve sözlerinin yazılı olduğu pankartla çıkmasına izin vermemişti. Bunun üzerine iki takım da maça çıkmayı reddetmiş, Türkiye’ye dönme kararı almıştı.

AKP’li Çamlı, Atatürk’ün ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ sözünü hedef aldı: En son 15 Temmuz ihanetinde duymuştuk

Ekrem İmamoğlu saat verip çağırdı: Bayrağını al, Beşiktaş’a gel

Taraftarlar havalimanlarına akın etti! 10.Yıl, İzmir ve Gençlik marşları…

Kaynak: TELE1