Hamas’ın kaçırdığı Alman kadın hayatta mı? Annesinden kafa karıştıran açıklamalar

Yayın tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba 7:50 am - Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba 7:50 am

Hamas tarafından, bir müzik festivaline yapılan baskında kaçırılıp kamyonet arkasında teşhir edilerek zafer turu atılan 22 yaşındaki Shani Louk‘un annesi, kızının hayatta olduğuna dair bilgiler aldığını söyledi.

Hamas’ın İsrail’de bir müzik festivaline yaptığı baskında kaçırdığı insanlar arasında 22 yaşındaki Alman vatandaşı Shani Louk da vardı. Hamas üyeleri kadının bedenini teşhir ederek zafer turu atmış söz konusu görüntüler tüm dünyada infial yaratmıştı.

LOUK’UN ANNESİ: BAŞINDAN YARALI

Almanca yayın yapan Blick’in haberine göre, Filistinli kaynakların kendisiyle irtibat kurduğunu öne süren anne Ricarda Louk; kızının başından aldığı ağır yaraların ardından Gazze’de bir hastaneye götürüldüğünü söyledi.

Son dans! Hamas’ın öldürüp cesedini teşhir ettiği Alman kadının son görüntüleri ortaya çıktı

HENÜZ TEYİT EDİLMEDİ

Alman televizyon kanalı NTV’ye bir video mesaj gönderen anne, “Shani’nin hayatta olduğuna dair daha fazla bilgiye sahibiz” dedi. Anne bu bilgiyi Filistinli kaynaklardan aldığını da belirtti. Bilgilerin doğruluğu henüz teyit edilemedi.

ÇOK SAYIDA REHİN ALINDI

Shani, Cumartesi günü Gazze yakınlarındaki Nova müzik festivaline düzenlenen saldırıda kaçırılan çok sayıda kurbandan biriydi. Hamas üyeleri, festival alanına yaptıkları baskında 260 silahsız sivili öldürmüş, çok sayıda kişiyi yaralamış ve kurbanların bir kısmını da rehin olarak beraberinde Gazze’ye kaçırmıştı.

SAÇLARINDAN VE DÖVMELERİNDEN TANIDI

Sosyal medyaya düşen videolardan birinde 22 yaşındaki genç kız bir kamyonetin üzerinde, Hamas militanlarının ayaklarının altında, bacakları bükülmüş ve baygın halde görülüyordu. Genç bir Filistinli ise yanından geçerken onun hareketsiz bedenine tükürüyordu. Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Ricarda Louk, uzun rastalı saçları ve dövmeleri nedeniyle görüntülerdeki kadının kızı olduğundan en başından beri emindi.

Hamas’ın öldürüp cesedini kamyon kasasında teşhir ettiği kadın Alman turist çıktı!