Hamas’ın öldürüp cesedini kamyon kasasında teşhir ettiği kadın Alman turist çıktı!

Yayın tarihi: 8 Ekim 2023 Pazar 12:38 pm - Güncelleme: 8 Ekim 2023 Pazar 12:40 pm

Hamas’ın silahlı kanadının İsrail’e başlattığı ‘Aksa Tufanı’ isimli operasyonun ardından Hamas tarafından öldürülüp yarı çıplak cesedi bir kamyonetin arkasında teşhir edilen kadının İsrail’de düzenlenen ‘barış’ temalı bir müzik festivaline gelen Alman turist Shani Louk olduğu öğrenildi.

Hamas’ın silahlı grubu Kassam Tugayları, dün İsrail’e karşı ‘Aksa Tufanı’ isimli bir operasyon başlattıklarını açıkladı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise “Savaştayız ve kazanacağız” açıklaması yaptı. Hamas’ın operasyonlar kapsamında gerçekleştirdiği saldırılarda 350 İsraillinin hayatını kaybettiği duyuruldu.

Hamas’ın başlattığı ‘Aksa Tufanı operasyonu’ sonrası hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı 350’ye yükseldi

Hamas’ın saldırılarında hayatını kaybeden ve militanların bir kamyonun arkasında cesedini yarı çıplak bir şekilde teşhir ettiği kadının ise kimliği belli oldu. Hayatını kaybeden kadının müzik festivali için İsrail’e gelen Alman dövme sanatçısı Shani Louk olduğu belirlendi. Ölümü tüm dünyada infiale neden olan kadının İsrailli bir asker olduğu iddia edilmişti.

Shocking footage shared on social media appears to show Palestinian fighters parading Shani's naked body on the back of a pick-up truck

DailyMail’in aktardığına göre, Shani Louk’un kuzeni Tomasina Weintraub-Louk, cesedin kuzenine ait olduğunu ve bacağındaki dövmeden onu tanıdığını ifade etti.

Hamas’ın festival alanına indiği anların görüntüleri ortaya çıktı! Her şeyden habersiz eğlenirken kaydetmişler