Haldun Solmaztürk’ten İletişim Başkanına sert sözler: Size laf anlatmaktan başımız döndü!

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 1:38 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 1:38 am

Siyaset Bilimci Haldun Solmaztürk, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın tutuklanması üzerinden İletişim Başkanı’nı eleştirdi. Solmaztürk, “Biz kimsenin kapıkulu değiliz” dedi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, AKP ile Abdullah Öcalan’ın yeniden görüşerek tekrar çözüm sürecine başlayabileceklerini anlatmak için söylediği sözler nedeniyle trollerin hedefi oldu. Yanardağ’ın sözleri bağlamından kopartılarak sosyal medyada montajlanmış bir video ile servis edildi. Yanardağ, trollerin çarpıtması nedeniyle tutuklanarak eski adı Silivri Cezaevi olan Marmara Cezaevi’ne gönderildi.

Yılmaz Polat, Yanardağ’ın tutuklanmasının finans çevrelerindeki yankılarını anlattı

Yanardağ’ın tutuklanmasına tepkiler çığ gibi büyürken Siyaset Bilimci Haldun Solmaztürk, Yanardağ’ı hedef alan İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u eleştirdi.

“Özgür medya burada devreye giriyor. Biz kimsenin kapıkulu değiliz. Bu ülkeye hizmet için yemin ettik. Bu yeminin ne alama geldiğini ettikleri yemine ağızlarındaki tükürük kadar değer vermeyenlerin anlamasını beklemiyorum zaten İletişim Başkanı’nın dediğini yapmış olsaydık, dün başka bir şey bugün başka bir şey diyor olmalıydık.   Bu ülkeyi yönetenler terörle mücadelede balık gibi. Bunlara laf anlatmaktan başımız döndü. Habur rezaletini yaşatanlar bunlar değil mi? Üçüncü devlet gözetiminde terör örgütü ile pazarlık yapmak nerede görülmüş?