Hafsanur Sancaktutan ‘canına kıyma’ iddiasına yanıt! “İtibar edilmeyeceğini umuyorum”

Yayın tarihi: 16 Ocak 2023 Pazartesi 11:19 am - Güncelleme: 16 Ocak 2023 Pazartesi 1:51 pm

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın hastaneye kaldırılmasının ardından canına kıydı iddiası ortaya atıldı. Sancaktutan, haberleri kesin dille yalanlayarak yasal haklarını kullanacağını bildirdi.

Oyunca Hafsanur Sancaktutan,  ailesi ile bir restoranda yediği yemeğin ardından gıda zehirlenmesi geçirdi. Sancaktutan, hastaneye kaldırılarak midesi yıkandı.

Bircan Bali’nin üstü kapalı bir şekilde Sancaktutan’ın canına kıydığını iddia etmesi haberlerde yer aldı. Sancaktutan, iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Sancaktutan şunları dile getirdi:

Ünlü oyuncudan mastürbasyon sahnesiyle ilgili ilk açıklama

“Biraz önce TV’de yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi.

Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm.

Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum.”