Hadi Özışık’ın ifşası Merdan Yanardağ’ın haklılığını gözler önüne serdi

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 1:57 pm - Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 6:17 pm

AKP’nin ve FETÖ’nün besleyip büyüttüğü tehdit ve şantaj gazeteciliği ile gündeme gelen İnternet Haber adlı sitenin sahibi Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşler şimdi de Sedat Peker’in ifşasıyla gündemde. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Özışık kardeşlerin gerçek yüzünü daha önce gün yüzüne çıkarmıştı.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ’ın “Yandaş, soytarı, besleme gazeteci” diye nitelendirdiği Hadi Özışık’ın gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıktı. ‘Gazetecilik’ adı altında tehdit ve şantajlarla servet edinen Özışık kardeşleri fonlayan da bizzat AKP oldu. Ancak gelinen noktada AKP’nin besleyip büyüttüğü Özışık için İçişleri bakanı Süleyman Soylu suç duyurusunda bulundu.

Sedat Peker, aracı Hadi Özışık’ı ifşa etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığı iddia edilen Hadi Özışık, önceki gün Peker’in ifşasıyla yeniden gündeme geldi. Özışık, aracılık iddialarıyla ilgili, “Aracılık yaptıysam namussuzum, şerefsizim, haysiyetsizim, alçağım” demişti.

Özışık’ın iddiaları yalanlaması üzerine dün akşam saatlerinde Twitter hesabından bir açıklama yapan Sedat Peker, Hadi Özışık’la yaptığı iki görüşmenin videosunu yayınlayarak, şu notu düştü:

“Hadi Özışık-Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!”

Cumhuriyet düşmanı Özışık kin kustu!

Çağlar Ezikoğlu | İnternet medyasının habis urları: Kripto FETÖ’cü Özışık kardeşler

ÖZIŞIK’IN ‘DOSTLUĞU’ BÖYLE PATLADI

Peker’in ifşasında Youtube’ta yayınladığı 4. videoyu önce Hadi Özışık’a izlemesi için yolladığı, Özışık’ın da videoyu izledikten sonra Peker ile görüştüğü ortaya çıktı.

Videoda Özışık Peker’e “dostum” diyor, Soylu-Peker kavgasında Peker’i haklı bulduğunu söylüyor.

Özışık’ın “Benim ismimi neden geçirdin? Benim ismimin orada geçmesi sıkıntı yaratır. Ben sana bir şey söylüyorum. Sana aktardıklarımı deşifre ettin. Sadece Süleyman Soylu değil, yarın medya çalkalanır. Yani çocuklar o Hadi Özışık kısmını kırparlarsa sorun yok…” sözleriyle kendisini çıkarmak istemesi kayıtlara geçti.

Peker’in ifşa ettiği videodan da anlaşılacağı gibi Hadi Özışık medyada Süleyman Soylu’nun savunuculuğunu yaparken arka planda da Sedat Peker’e destek oluyor.

Öte yandan Özışık “dostum” dediği Süleyman Soylu’nun işsiz kaldığı dönemde kendisine nasıl yardım ettiğini şöyle açıklamıştı:

“Ankara’dan İstanbul’a nasıl geldim? Süleyman Soylu aradı. O bana şöyle hitap eder ‘Hadi Ağa’.

Sana bir şey söyleyeceğim ama hakikaten utanarak söylüyorum. Biz Doğru Yol Partisi (DYP) iktidarı döneminde hiç bir şey yapamadık ve sizler böyle işsiz kaldınız ve elimizden de bir şey gelmiyor. Fakat şu anda benim elimden bir şey geliyor. Eğer bana kırılmazsan, Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı olacağım, bana danışmanlık yapar mısın?

Hay hay dedim. Atladım geldim İstanbul’a. Süleyman Soylu ile görüştüm, oturduk şartları konuştuk. Soylu bana çok iyi imkanlar sağladı. Altıma bir araç verdi, güzel bir maaş verdi, güzel bir makam verdi. Büyük bir vefa göstermişti bana. Yan ben işsizken, güçsüzken, 100 lira paraya ihtiyacım varken, Süleyman Soylu kapımı çaldı.”

Merdan Yanardağ açıklayacağım demişti… İşte İmamoğlu’ndan önce İBB’nin yandaşlara akıttığı milyonlar listesi

SOYLU ŞOKE OLDU:  SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in Hadi Özışık ile telefon görüşmesini yayınlamasının ardından yaptığı açıklamada büyük şok yaşadığını dile getirdi. Soylu, “Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım.” ifadelerini kullandı.

Hadi Özışık ifşasının ardından Süleyman Soylu’dan ilk açıklama

ÖZIŞIK KARDEŞLERİN İCRAATLERİ: DİDİM BELEDİYE BAŞKANINA KUMPAS

Ancak Hadi Özışık’ın skandalları bununla bitmiyor. Özışık kardeşler daha önce de kanun dışı otelin sahibi Ahmet Orak ile işbirliği yaparak, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a kumpas kurmuştu. Kumpasın görüntülerinde Özışık kardeşler içerisinde para olduğu iddia edilen kırmızı bir çantayla otelden ayrılmışlardı.

Didim belediye başkanına kumpasın görüntüleri çıktı! Başrolde yandaş Süleyman Özışık

AKP DÖNEMİNDE İSTANBUL BELEDİYESİ’NDEN FONLANIYORDU

Abdülhadi Özışık, AKP döneminde İstanbul Belediyesi’nden yandaşlara yapılan besleme çerçevesinde 340 bin lira ile fonlanıyordu.

Özışık, bir firmanın Kızılay ile emlak sözleşmesinde anlaşmazlık yaşamasının ardından Kızılay’ı hedef alan yazılar yazdı. Kızılay’ın buna cevap vermesinin ardından ise söz konusu iş adamını tanımadığını iddia etti,  kısa süre içinde, arkadaşı olmadığını iddia ettiği iş adamıyla dostluklarını anlattığı tweetleri ortaya çıkmıştı.

Özışık kardeşlerin Fethullah Gülen’e övgüler dizdiği sözleri de arşivlerde duruyor.

 

ÖZIŞIK AYNI ZAMAN DA CÜNEYT ÖZDEMİR’İN DE DOSTU!

Peker’in görüşme kayıtlarını yayınlamasından bir süre önce Cüneyt Özdemir Özışık’ı aklamak için yayınına aldı. Yayında Özışık ‘aracılık’ iddiasını yalanlarken “Benim dostluğumun nasıl olduğunu herkes bilmez ama Cüneyt Özdemir bilir” ifadesini kullandı.