Hadi Özışık ifşasının ardından Süleyman Soylu’dan ilk açıklama

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 12:57 am - Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 12:51 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in Hadi Özışık ile telefon görüşmesini yayınlamasının ardından konuştu. Soylu son videoları izlediğini ve  büyük şok yaşadığını dile getirdi.

Sedat Peker, aracı Hadi Özışık’ı ifşa etti

Cengiz Er’e konuşan Soylu, Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, “Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım.” dedi.

“ÖZIŞIK İLE GÖRÜŞMEDİM!”

Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen İçişleri Bakanı, SuperHaber’e yaptığı açıklamada, kendisiyle gerçekleştirildiği öne sürülen “arabuluculuk” ziyaretinin hiç yaşanmadığını öne sürdü. Soylu iddiaya ilişkin, “Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı” ifadelerini kullandı.

Kendisine bir kumpas kurulduğunu da öne süren Soylu sözlerine şöyle devam etti;

“Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım.”

Aracı Hadi Özışık’tan Sedat Peker’e: Benim adımın geçmesi sıkıntı yaratır. Çocuklar o kısmı kırparlarsa iyi olur

“KEŞKE BUGÜNLERİ GÖRMESEYDİM”

Soylu, açıklamasını, “PKK ile terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim” sözleriyle bitirdi.