Gwyneth Paltrow’dan “kadınlar için” takviye besin

Yayın tarihi: 4 Ekim 2021 Pazartesi 8:02 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2021 Salı 1:58 am

ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow, kadınların libidosunu artırmak ve cinsel sağlığını desteklemek için tasarlanmış gıda takviyesini piyasaya sürdü. Takviye ürün, internet üzerinden “Cinsel dürtülerimizi hareketlendirmek için yardım istediğimizi söylemekten utanmıyoruz” açıklamasıyla satışa sürüldü.

Goop markası tarafından piyasaya sürülen “DTF” isimli ürün, “sekse hazır (down to f***)” anlamına geliyor. Kadınlara yönelik olarak geliştirilen ve cinsel isteği artırmak için kullanılan ürün, “Cinsel dürtülerimizi hareketlendirmek için yardım istediğimizi söylemekten utanmıyoruz. Yalnız olmadığımızı da biliyoruz: Günlük stres ve kaygı, hormonal dalgalanmalar ve yorgunluk, kadın libidosunu ve cinsel sağlığı etkileyebilir” açıklaması eşliğinde satılıyor.

Goop markası, “arzunun önündeki bu yaygın fizyolojik engellerden bazılarını” ele almak için “cinsel sağlık araç setine” eklenebilecek bir şey üretmeye bilim ve araştırma ekibinin yardımcı olduğunu söylüyor. Ürünü kullananlara, sonuçları görmek için iki ay boyunca günde iki kapsül almaları tavsiye ediliyor.

Takviye gıda ürünü, Goop’un kadınlarda sağlıklı cinsel uyarılmayı ve arzuyu desteklediği klinik olarak kanıtlandığını söylediği Libifem çemen otu özü içeriyor. Buna ek olarak ürünün içinde, markanın “geleneksel bir kadın sağlığı adaptojeni” olarak tanımladığı shatavari ve “ruh hali desteği” sağlayan safran özü de var. Ancak Goop internet sitesi, ürünün ABD Gıda ve İlaç Dairesi tarafından değerlendirilmediğini de açık bir şekilde söylüyor. Ürünün herhangi bir hastalığı teşhis etmesi, tedavi etmesi, iyileştirmesi veya önlemesi de amaçlanmamış.

https://www.instagram.com/p/CUkVl_TFk4M/

Tiktok fenomeni: Renkli bir cinsel hayatımız var