Gürcistanlı kadının katilinden itiraf! Cinayet mahalline üç kez dönmüş

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 5:19 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 5:27 pm

Trabzon’da metruk bir binada cesedi bulunan Banesha Mamisheva’nın, tartıştığı Murat Baytar tarafından başına taşla vurularak öldürüldüğü ve cinayetten sonra 3 kez olay yerine gidip kadının yaşayıp yaşamadığı kontrol ettiği ortaya çıktı.

Trabzon’da Çömlekçi Mahallesi’nde, 10 Ekim’de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 67 yaşındaki Gürcistan uyruklu Banesha Mamisheva’nın cesedi, metruk bir binada polis ekipleri tarafından bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma kapsamında Mamisheva’nın son olarak cezaevinden izinli çıkan 49 yaşındaki Murat Baytar ile görüştüğünü tespit edildi. Baytar, cinayet şüphesi ile yakalanarak gözaltına alındı.

‘3 KEZ OLAY MAHALLİNE GİDEREK ÖLÜP ÖLMEDİĞİNİ KONTROL ETTİM’

Hakkında 12 ayrı suçtan kaydı bulunan şüphelinin sorgusunda “Banesha Mamisheva ile yaklaşık 8 yıldır tanışıyoruz. Birkaç kez para karşılığında birlikte olmuştuk. O gün parkta alkol aldıktan sonra onunla buluştum. Cinsel birliktelik yaşamak için daha önce gittiğimiz metruk eve gittik. Benden 250 TL istedi. Ben de 150 TL verdim; kabul etmedi. Tartıştık, yumruk atıp, daha sonra başına taşla vurdum. Paraları aldım, olay yerinden ayrıldım. Olayın ardından 3 kez olay mahalline giderek, ölüp ölmediğini kontrol ettim” dediği belirtildi.

İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Murat Baytar, tutuklandı. (DHA)

Eski MHP’li başkan Kaçmaz’ın cinayet şüphelisi kadın kıyafetiyle yakalandı