Günlerdir aranan Pınar’ın cansız bedeni bulundu

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 6:19 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 6:20 pm

İstanbul’da ailesinin kendisinden haber alamadığı 32 yaşındaki Pınar Damar’ın cesedine ulaşıldı.

Genç kadının eve gelmemesi üzerine kız kardeşi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. 19 Temmuz sabahı yapılan başvuru üzerine, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Araştırmalarda, genç kadının 18 Temmuz günü saat 17.00 sıralarında iş yerinden çıktığı belirlendi. Daha sonra erkek arkadaşıyla buluştuğu tespit edildi.

İzmir’de kadın cinayeti! Ablasını katledip sahte kimlikle kaçmaya çalıştı

ERKEK ARKADAŞI İFADE VERMİŞTİ

Sosyal medyada da gündem olan Damar’ın kaybolmasıyla ilgili araştırmalarda, genç kadının erkek arkadaşının ifadesine de başvuruldu. Damar’ın erkek arkadaşının “Birlikte yemek yedik. Alkol aldık, saat 21.00 gibi evinin bulunduğu sokağın başına bıraktım.” dediği öğrenildi.

CESEDİ BULUNDU

Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Bağcılar, Mahmutbey 2560 Sokak girişindeki yeşil alanda bir kadın cesedi bulundu. Ölen kadının ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Pınar Damar olduğu anlaşıldı. Pınar Damar’ın cesedinde yapılan ön incelemede kesici ya da ateşli silah yarası bulunmadığı, darp izine de rastlanmadığı öğrenildi. Ancak burnunda kanama olduğu bilgisine ulaşıldı.

Mersin’de dehşet! 3 yaşındaki çocuğunu ve eşini öldürüp kafasına sıktı

ADLİ TIP NETLEŞTİRECEK

Olay Yeri İnceleme ekipleri ceset ve çevrede araştırma yaptı. Cinayet ihtimaline karşı delil toplandı. Pınar Damar’ın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

ADLİ TIP ÖNÜNDE GÖZALTI

Ailesinin beklediği sırada, Adli Tıp Kurumu önüne gelen cinayet şube polisi ekipleri Pınar Damar’ın kuzeninin eşi olduğu öğrenilen M.A.’yı gözaltına aldı. Cinayetle ilgili gözaltına alındığı öğrenilen M.A.’nın ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Ailesi Damar’ın cenazesini İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan teslim aldı. Pınar Damar, yarın öğleden sonra Kayabaşı Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı’na defnedilecek.

İki ay önce boşandığı eski eşi, elinde ekmek ile giden Altınkaynak’ı sokak ortasında öldürdü