İki ay önce boşandığı eski eşi, elinde ekmek ile giden Altınkaynak’ı sokak ortasında öldürdü

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2022 Pazar 6:18 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 10:38 am

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde eski eşi Esra Altınkaynak’ı tabancayla vurarak öldüren Mustafa Akman aynı silahla yaşamına son verdi. Esra Altınkaynak, elinde ekmek ile işyerine gidiyordu.

 

Olay, saat 10.30 sıralarında Günaydın Mahallesi Kuruluş Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 52 yaşındaki Mustafa Akman, 2 ay önce boşandığı 37 yaşındaki Esra Altınkaynak’ı  sahibi olduğu kuaför dükkanına gittiği sırada takip etmeye başladı. Fırından ekmek alan Esra Altınkaynak, daha sonra iş yerinin olduğu sokağa girdi.

Kadın cinayetini önlemek isterken eşinin gözleri önünde öldürüldü

Bu sırada Mustafa Akman, Esra Altınkaynak’ı yanındaki tabanca ile alnından vurdu. Esra Altınkaynak kanlar içerisinde yere yığılırken, Mustafa Akman aynı silahla başına tek el ateş etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Akman olay yerinde, Esra Altınkaynak kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Koltuk döşemeciliği yapan Mustafa Akman’ın ilk evliliğinden bir çocuğu olduğu, ikinci eşi Esra Altınkaynak ile de 6 ay evli kaldıkları belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

71 yaşında eşini ve oğlunu öldürdü