Mersin’de dehşet! 3 yaşındaki çocuğunu ve eşini öldürüp kafasına sıktı

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 6:45 am - Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 9:54 am

Mersin’de eşini ve 3 yaşındaki çocuğunu tabancayla öldüren Ali Dilek, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

 

İddiaya göre uzun süredir işsiz olan ve bu nedenle de eşi Nürgül Dilek ile arasında şiddetli geçimsizlik yaşadığı ifade edilen Ali Dilek, çıkan tartışmadan sonra cinnet getirdi. Çevrede bulunan komşuların verdiği bilgilere göre, evde bağırtı seslerinden sonra art arda silah sesleri duyuldu. Ali Dilek, kirada oturduğu evinin yatak odasında önce, eşi 25 yaşındaki eşi Nurgül Gülsoy Dilek’i, tabanca ile vurarak öldürdü.

OĞLU KAÇTI BİNA ÇIKIŞINDA VURDU

Daha sonra ise silah sesi üzerine büyük bir korku ve panik yaşayarak dışarıya kaçmaya çalışan 3 yaşındaki oğlu Yiğit Dilek’i de bina çıkışında vurarak öldürdü. Ali Dilek, ardından intihar ederek yaşamına son verdi. Acı haberi duyan aile yakınları kısa sürede ulaştıkları olay yerinde sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

3 CANSIZ BEDEN MORGA KALDIRILDI

Silah sesleri üzerine yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sivil ve resmi polis ekipleri ulaştı. Olay yerine ulaşan itfaiye merdiveni ile girilen evde genç kadının yatak odasındaki cansız bedenine ulaşıldı. Ali Dilek’in cansız bedeni öldürdüğü çocuğunun cesedinin yanında bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri ile nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından 3 cansız beden otopsi yapılmak üzere Mersin Şehir Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

“YILLARDIR İŞSİZDİ ÇEVREYE BORCU VARDI”

Öte yandan olayın yaşandığı yerde bulunan çevredeki komşuları, Ali Dilek’in yıllardır işsiz olduğunu, çevresine de çok borcu bulunduğunu öne sürdü. Acılı aile fertleri de Ali Dilek’in işsizlik nedeniyle yıllardır boğuştuğunu, ekonomik sorunlar yüzünden de yuvasının dağılmak üzere olduğunu söyledi.

7 AYRI SUÇ KAYDI İDDİASI

Dilek’in Cumhurbaşkanına hakaret, yaralama ve uyuşturucu gibi suçlardan 7 ayrı suç kaydının olduğu iddia edildi.

 

‘Hatır işi için’ işlenen yasak aşk cinayeti