Gündüz tartıştıkları eski arkadaşlarının evine gece silahla saldırdılar

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2023 Perşembe 6:10 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2023 Perşembe 6:11 pm

İstanbul’da motosikletli iki kişi gündüz tartıştıkları eski arkadaşları Eray Tayfun’un evine gece silahla ateş açtı.

İstanbul’un Esenler ilçesine bağlı Kemer Mahallesinde iddiaya göre iki yıl önce aralarında tartışma çıkan Eray Tayfun ile iki arkadaşı arasında dün öğle saatlerinde tartışma çıktı. Vatandaşların araya girmesiyle tartışma büyümeden taraflar ayrıldı.

Dün gece saatlerinde, motosikletle Eray Tayfun’un evinin bulunduğu sokağa gelen iki kişi, Tayfun’un evine kurşun yağdırdı. Balkonda bulunanlar tarafından cep telefonu ile kaydedilen olayda, motosikletli iki kişinin küfür ederek ateş ettiği görülürken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

‘O DÜĞÜNÜ SİZE YAPTIRMAYACAĞIZ’

Yaşananları anlatan, Eray Tayfun’un annesi Edibe Tayfun, “Gündüz gelip küfür ettiler. Sonra gece saat 24.00 gibi gelerek 2 tane kapıya, 1 tane duvara toplam 7 el ateş edip küfür ederek gittiler. Olayın üzerine polis ekiplerini çağırdık, hala aranıyorlar. Olayı bize yaşatanlar herkes tarafından tanınıyor, yabancı değil. Çok şükür bir şey olmadı. Ama bunlardan şikayetçiyiz. Bizim şimdi düğünümüz olacak, ‘O düğünü size yaptırmayacağız’ diyorlar. Cumartesi kına gecemiz var, ondan korkuyoruz” dedi.

Esenyurt’ta neler oluyor? Bu sefer de motosikletli şüpheliler dükkanlara ateş açıp kaçtı