Gülşen’den konser kararı!

Yayın tarihi: 14 Eylül 2022 Çarşamba 3:42 pm - Güncelleme: 14 Eylül 2022 Çarşamba 8:04 pm

Hakkında verilen ev hapsi kararı kaldırılan ancak yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen şarkıcı Gülşen, davası sonuçlanana kadar konser vermeyecek.

Şarkıcı Gülşen, nisan ayındaki bir konserinde sahne arkadaşıyla şakalaştığı sırada kullandığı ifadeler nedeniyle hukuksuzca tutuklanarak cezaevine konuldu. Gülşen, dört günlük tutukluluk süresinin ardından ev hapsi şartıyla tahliye edildi. Daha sonra ev hapsi cezası da kaldırılan Gülşen hakkında bu kez de yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirildi.

Gülşen’in cezaevinden çıkmasının ardından 16 Eylül’de İstanbul Kartal’da konser vereceği iddia edilmişti. Onur Akay Medya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre, Gülşen, davası sonuçlanana kadar konser vermeyecek.

Öte yandan Gülşen, dava süresi boyunca sessiz kalacağı ve bu süre zarfında yeni şarkılar yazmaya odaklandığı belirtildi.

MENAJERİ: 5O KONSER İPTAL EDİLDİ

Gülşen’in menajeri Haluk Şentürk, bir süre dinlenme kararı alan Gülşen’in yılbaşına kadar planlanan 50 konserini iptal ettiğini söyledi. Gülşen’in Avukatı Emek Emre de konseri iptallerinin hukuki bir yönünün bulunmadığını, kararın tamamen Gülşen’in inisiyatifinde olduğunu belirtti.

Ev hapsi kaldırılan Gülşen’e bu kez yurt dışına çıkış yasağı ve imza şartı