Ev hapsi kaldırılan Gülşen’e bu kez yurt dışına çıkış yasağı ve imza şartı

Yayın tarihi: 12 Eylül 2022 Pazartesi 11:56 am - Güncelleme: 12 Eylül 2022 Pazartesi 12:10 pm

Şarkıcı Gülşen hakkında verilen ev hapsi kararı kaldırıldı ancak bu kez de yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirildi.

İmam hatiplilerle ilgili yaptığı konuşmanın ardından hedef gösterilerek hukuksuza tutuklanan Şarkıcı Gülşen, ev hapsi kararıyla serbest bırakılmıştı. Yapılan itirazların ardından üst mahkeme, Gülşen’in ev hapsinin kaldırılmasına karar verdi.

ADLİ KONTROL VE YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI GETİRİLDİ

TELE1’den Fırat Yeşilçınar’a konuşan Avukat Celal Ülgen “Gülşen’in ev hapsi kararı kaldırıldı. Yerine yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir imza şartı getirildi. Bu da çok ağır bir yaptırım. Çünkü yurtdışında çok sayıda konseri var. Bu karar konserlerini etkileyecek. Bunun da kaldırılması lazım. Bahsedilen suçtan ceza verilse bile bunlarla ölçülü değil.” ifadelerini kullandı.

Gülşen’den ‘katli vacip’ diyen eski başkana suç duyurusu

AKP’LİLER HEDEF ALMIŞTI

Gülşen’i AKP’liler de hedef almıştı.

Gülşen hakkında şikayette bulunanlar arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yazar Emine Şenlikoğlu Özkan, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu, KADEM, KADEM Vakfı, Gaziantep Önder İmam Hatipliler Derneği de yer almıştı.

Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Ömer Yıldız da Gülşen için “Katli vaciptir” demişti.