Guardiola: Kopenhag’ı Galatasaray’a sorun!

Yayın tarihi: 14 Şubat 2024 Çarşamba 3:51 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2024 Çarşamba 3:51 pm

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde büyük heyecan son 16 turunda Kopenhag ile Manchester City karşılaştı. Danimarka’da oynanan müsabaka, İngiliz devinin 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Manchester City  Teknik Direktörü Pep Guardiola, “Kopenhag’ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray, Bayern Münih ve Manchester United’a sorabilirsiniz. ” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan son 16 turuyla kaldığı yerden devam etti. Manchester City, deplasmanda karşılaştığı Kopenhag’ı 3-1 mağlup etti ve rövanş öncesinde büyük bir avantajı elde etti. İngiliz devinin teknik direktörü Pep Guardiola, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada Kopenhag’la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi belli oldu

Kopenhag ile ilgili konuşan İspanyol Guardiola “Kopenhag gerçekten çok zor bir takım. İnsanlar, Kopenhag’ı mağlup etmenin kolay olduğunu söylüyorlar ama bu gerçeği yansıtmıyor. Kopenhag’ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray, Bayern Münih ve Manchester United’a sorabilirsiniz. Biz çok iyi bir futbol oynayarak kazandık.” dedi.

Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray, Bayern Münih ve Manchester United ile mücadele etmişti. Danimarka ekibi, grubunu 2. sırada tamamlamış ve son 16 turuna katılma hakkı kazanmıştı.

Kaynak: TELE1