GoldexCo.in: Teknik ve yasal sorunları çözmeye başladık

Yayın tarihi: 26 Nisan 2021 Pazartesi 5:32 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi 6:25 pm

Türkiye’de işlemlerin durduğu üçüncü yerli kripto para borsası olan GoldexCo.in, ‘teknik ve yasal sorunları çözmeye başladıklarını’ belirterek, “Yatırımcıların anapara iade talepleri yerine getirilmeye başlanmıştır” açıklamasını yaptı.

Türkiye’de kripto para işlemleri yapılan Thodex ve Vebitcoin‘in ardından GoldexCo.in’de de işlemler durmuştu. Şirket, gerekçe olarak “mükerrer işlemleri ve sistemsel problemleri neden göstererek giderici çalışmaların başlatıldığını ve herhangi bir kaybın söz konusu olmadığını” bildirmişti.

Goldexco.in’den konuyla ilgili yeni açıklama geldi. Şirketin 23 Nisan’dan beri “haksız bir karalama kampanyası ile karşı karşıya” olduğu belirtilen açıklamada, “Bugün itibariyle teknik ve yasal sorunları çözmeye başlamış bulunmaktayız” denildi. “GLDX token alıp, iade istemeyen ve bize güvenen yatırımcılarımızla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle:

“HAKSIZ KARALAMA KAMPANYASI…”

“Goldexco.in 23 Nisan 2021 tarihinden bu yana haksız bir karalama kampanyası ile karşı karşıyadır. Bugün itibariyle teknik ve yasal sorunları çözmeye başlamış bulunmaktayız. Yatırımcıların anapara iade talepleri yerine getirilmeye başlanmıştır. Bu hususta [email protected] mail adresine iade talebinde bulunan yatırımcılarımızın iadelerinin sırasıyla yapıldığını bilgilerinize sunarız.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Tamamen asılsız ve haksız ithamlarla anılmaktan üzüntü duymaktayız. Söz konusu karalama kampanyalarının ve iftiraların hukuk önünde hesabını soracağız. Bize inanan ve güvenen tüm yatırımcılarımızın güvenine layık olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Tüm resmi kurumların, yargı mercilerinin her türlü inceleme, denetim ve gözetimine hazır olduğumuzu, hiçbir çekincemizin olmadığını belirtmek isteriz. Son olarak GLDX token alıp, iade istemeyen ve bize güvenen yatırımcılarımızla yolumuza devam edeceğiz. Projemiz devam etmektedir. Teknik ve hukuki sorunları hızlıca çözüp yatırımcılarımızla kazanmaya ve kazandırmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kripto parada bir şok daha: GoldexCo.in’de de işlemler durdu