Gökdelenlerin üstünde fotoğraf çeken genç dengesini kaybedince feci şekilde can verdi

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 10:34 am - Güncelleme: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 11:31 am

Dünyayı dolaşıp gökdelenlerde tehlikeli fotoğraflar çeken Fransız ekstrem spor tutkunu Remi Lucidi, Hong Kong’da çıktığı gökdelenin tepesinde dengesini kaybederek 220 metreden yere çakıldı

Dünyanın birçok ülkesinde yüksek binalara tırmanarak fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Fransız ekstrem spor tutkunu Remi Lucidi, son macerasında korkunç şekilde can verdi. 30 yaşındaki Fransız Lucidi, Hong Kong’da 220 metre yüksekliğindeki 68 katlı Tregunter Kulesi’nin en tepesinde fotoğrafını çekmeye çalışırken dengesini kaybederek gökdelenden düştü.

Tişörtsüz spor yapan erkekleri güvenliğe şikayet ettiler! “Canın mı çekiyor birader bizi…”

Fransız adamın, gökdelene girmek için güvenlik görevlilerine binada yaşayan bir arkadaşını görmeye geldiğini söylediği bildirildi. Sosyal medyada “Remi Enigma” adıyla tanınan adamın son anlarına tanıklık eden gökdelendeki bir temizlik görevlisi, Lucidi’nin düşmeden önce camlara vurarak içeri girmek için yardım istediğini anlattı.

Kamera kayıtlarında maceraperest adamın 49. kata asansörle çıktıktan sonra 68. kata kadar merdivenleri tırmandığı, çatıdaki kilitli pencereyi zorla açarak metrelerce yüksekten fotoğrafını çekmeye çalıştığı tespit edildi.
Polis, yere düşerek feci şekilde ölen adamın fotoğraf makinesinde gökdelenlerin tepesinde çekilmiş fotoğraflarını buldu. Lucidi’nin 4000’den fazla takipçiye sahip sosyal medya hesabında da Dubai, Bulgaristan ve Fransa gibi ülkelerde yüksek binalarda ve köprülerde çekilmiş çok sayıda fotoğrafı ve videosu yer alıyor.

Lucidi’nin gökdelenlere herhangi bir ip kullanmadan ve önlem almadan tırmandığı belirtildi.

Birçok kişi Lucidi’nin sosyal medyadaki fotoğraflarının altında başsağlığı mesajları paylaştı.

Fransız adamın Hong Kong’da kaldığı hostelin sahibi de, “Çok sağlıklı ve neşeli biriydi. Bana dağa tırmanmaya geldiğini söylemişti” dedi.