George Martin animasyon projesini duyurdu

Yayın tarihi: 24 Kasım 2022 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 23 Kasım 2022 Çarşamba 1:44 pm

House of the Dragon’un 1. sezonu sona erdiğine göre, fantazi serisinin hayranlarının bir sonraki Westeros yapımı için ne kadar beklemeleri gerekecek?

Yazar George Martin, Salı günü The Late Show With Stephen Colbert’te yeni resimli kitap The Rise of the Dragon’un tanıtımını yaparken Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin bir sonraki kitabıyla ilgili iyimser bir güncelleme sundu. Martin, “Kış Rüzgarları ile ilerleme kaydediyorum, ancak henüz bitmedi. Bence çok büyük bir kitap olacak,” dedi. “Sanırım yolun dörtte üçünü bitirdim. Karakterlerin hepsi iç içe geçiyor. Aslında bazı karakterleri bitirdim, tüm hikayelerini uyarladım ama her şey hazır değil. Bu yüzden hepsini bitirmem gerekiyor. Yine de biraz zamanımı alacak.”

George Martin

 

Yazar ayrıca yeni bir animasyon projesinden de söz etti. Bu proje hem anime severleri hem de yazarın tarzını sevenleri mutlu edecek. George Martin, Game of Thrones evreni dışında Warner Bros’un şimdi Buz Ejderhasını animasyon formatında hayata geçirdiğini açıkladı. “Dediğim gibi sadece kısa bir hikaye. Warner Bros. Animation onun haklarını satın aldı ve hikayeyi tamamen animasyonlu bir filme genişleteceğiz” diyerek müjdeyi verdi. Yapım beklentileri karşılayacak mı yoksa hayal kırıklığı mı olacak bekleyip göreceğiz.

NASA Orion mürettebat aracı, Ay uçuşunu başarıyla tamamladı