Gent-Başakşehir maçı, saat kaçta, hangi kanalda

Yayın tarihi: 9 Mart 2023 Perşembe 8:35 am - Güncelleme: 9 Mart 2023 Perşembe 8:36 am

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 3. Tur ön elemelerinden başlayarak son 16’ya kadar gelen Başakşehir, çeyrek finali de istiyor. Turuncu-Lacivertliler, Gent’in konuğu olacak, ilk maçtan avantajı koparmaya çalışacak. Peki Gent-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig’de zirve yarışında yer almak için mücadele veren Başakşehir, Avrupa’da da yoluna devam etmek istiyor. Gruptan lider çıkarak göğsümüzü kabartan Turuncu-Lacivertliler, bugün Belçika futbolunun gediklilerinden Gent deplasmanına çıkacak. Zorlu mücadelede Emre Belözoğlu ve öğrencileri, İstanbul’a avantajlı bir sonuçla dönmeye çalışacak. İstanbul ekibinde bu zorlu mücadele öncesinde herhangi bir eksik bulunmuyor. Mesut Özil de maç kafilesinde yer aldı. Yıldız oyuncunun henüz 90 dakika çıkaracak seviyede olmadığı öğrenilirken, ihtiyaç halinde oyuna sonradan girebileceği belirtildi.

Gent-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bugün KAA Gent Stadı’nda oynanacak ve saat 23.00’te başlayacak Gent-Başakşehir maçı Exxen’den naklen yayınlanacak. Belaruslu hakem Kristo Tohver’in yöneteceği karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Gent-Başakşehir muhtemel 11’ler:

Gent: Nardi, Piatkowski, Ngadjui, Torunarigha, Fortuna, Hong, De Sart, Samoise, Fofana, Hugo, Orban

Başakşehir: Volkan, Ömer, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Mahmut, Berkay, Deniz, Serdar, Okaka

EMRE BELÖZOĞLU: KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, zorlu deplasman öncesinde katıldığı basın toplantısında şunları söyledi: “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor günlerde futbol yaraları sarmak adına önemli bir faktör. Biz de kazanarak ülkemize mutluluk getirmek istiyoruz. Oyuncularımız hazır, maçın öneminin farkındayız. Çok kaliteli bir rakibe karşı oynayacağız ancak her maç gibi bu maçı da kazanmak için mücadele edeceğiz.”

Süper Lig’de şampiyonluk oranları güncellendi! Aradaki makas açılıyor…