Gençosman Killik’ten dikkat çeken ziyaret! Makus talihi değiştireceğiz

Yayın tarihi: 26 Aralık 2021 Pazar 10:25 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2021 Pazar 10:25 pm

Batman’da gençleri ziyaret eden CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik “Batmanın gençlerini önemsiyoruz, Batmanın makus talihini değiştireceğiz” ifadelerini kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Batmanda partililerle bir araya geldi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Batman’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Killik”e, CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, İl Gençlik Kolları Başkanı Erdal İnsel, Merkez İlçe Başkanı Hasan Sünük, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Şah Arsal, CHP eski İl Başkanı Adnan Yaşar ve partililer eşlik etti.

“BATMAN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

CHP Batman gençliğinde bir heyecan olduğunu söyledi. Parti İl Binasında konuşan Genel Başkan Killik “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Batmanlılara ve Batmanlı yoldaşlara çok özel selamları var. Batman bizim için önemli bir yere sahip. Ayrıca İl Başkanımız ve ekibinin çok güzel ve gayretli çalışmaları var. %146 üye artırımı ile bir başarı yakalamış ve bu anlamda Türkiye’de birinci olmuş bir il örgütümüz. Bizde hem bu başarıyı görmek, genç arkadaşlarla bir araya gelmek için özellikle Batmana geldik.

“BATMAN’IN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

“Burada gençlerimizi dinleyeceğiz, gençlik hareketine katkı sunacağız. Maalesef Batmanlı gençler işsizlik ve geleceğe dair ümitsizlik yüzünden Batmanı terk ediyorlar. CHP İktidarı ile Batman’ın bu makus talihini değiştireceğiz” dedi.