Genç kadına pompalı tüfekle pusu kurup vurdu! Bahanesi ‘terkedilmek’

Yayın tarihi: 24 Ekim 2023 Salı 5:10 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2023 Salı 5:10 pm

Mersin’de intörn doktor Nidanur N., aynı hastanede çalıştığı teknisyen Ersin K. tarafından kurulan pusuda pompalı tüfekle vuruldu. Şüpheli, ilk ifadesinde, Nidanur N.’nin kendisini terk etmesine öfkelendiği için vurduğunu söyledi.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan teknisyen Ersin K., aynı hastanede intörn doktor olan Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Nidanur N.’nin evinin bulunduğu sokağa gidip pusu kurdu. Burada bir süre araçta bekleyen Ersin K., evine doğru yürüyen Nidanur N.’yi görünce inip, pompalı tüfekle ateş etti.

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Nidanur N.’nin sağ bacağının dizüstünden kesildiği, sol bacağının ise ise ağır hasarlı olduğu kızın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

ADANA’DA YAKALANDI

Olay yerinden kaçan şüphelinin yapılan çalışmalarda Adana’ya kaçtığını tespit eden ekipler, zanlıyı suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

TERKEDİLDİĞİ İÇİN YAPMIŞ

Yakalandıktan sonra Mersin’e getirilen şüphelinin alınan ilk ifadesinde, Nidanur N. ile sevgili olduklarını, genç kızın kendisini terk etmesine öfkelendiği için vurduğunu söylediği öğrenildi. (DHA-İHA)

Fırına silahlı saldırıda ekmek almaya gelen 16 yaşındaki kız vuruldu!