Geçen sezonun kiralık gelinliklerini ücretsiz olarak dağıtıyor!

Yayın tarihi: 14 Haziran 2023 Çarşamba 1:18 pm - Güncelleme: 14 Haziran 2023 Çarşamba 1:22 pm

Bursa’da bir gelinlik firması, geçen sezonun kiralık modellerini ücretsiz olarak dağıtıyor. İhtiyaç sahipleri, bu gece saat 12’ye kadar mağazanın önüne konulan gelinlikleri alabilecek.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren gelinlik firmasının sahibi Tülay Ulama, geçen sezonun kiralık modellerini ihtiyaç sahiplerinin alması için mağazanın önüne koydu. Ulama, “İhtiyacı olanlar lütfen bize ulaşsın, gelsinler. Buradaki ürünler tamamen ücretsizdir. Eğer bir faydamız olursa ne mutlu bize” dedi.

Ulama, geçen sezonun ürünlerini geri dönüşüm firmasına vermek üzere mağazanın kapısının önüne koydu. Yoldan geçenlerin kapı önünde duran gelinlik, kına kıyafeti ve abiyeleri incelediğini gördükten sonra, kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak vermeye başladığını söyleyen Ulama, “Biz firma olarak ürünlerimizi kiraya veriyoruz. Bu yüzden de mağazamızda ürünlerimiz çok birikiyor. Bazen müşterilerimizi davet ederek, bunları ücretsiz vermeyi teklif ediyoruz. Fakat yeterince insana ulaşamıyoruz. Biz de bunları tahliye etmek için mağazamızın önüne çıkardık. İlerleyen saatlerde bunları geri dönüşüm firmaları gelip alacak. Fakat onlar gelmeden önce, ihtiyacı olan bayanların gelip içerisindeki malzemeleri kullanmalarını istiyoruz” dedi.

“GECE 12’YE KADAR DEVAM EDECEK”

Ürünlerin gece yarısına kadar mağazanın önünde olacağını sonra ise geri dönüşüm firması tarafından alınacağını söyleyen Tülay Ulama, ilçedeki kadınlara çağrıda bulunarak, “Şu an bana telefonla da ulaşmaya çalışıyorlar. Ücretli olduklarını düşünüyorlar. Kesinlikle ücretsizdir, alabilirsiniz. Kullanabildiğiniz yanlarını kullanın, kullanamadıklarınız siz de çöpe atın. Gece 12’ye kadar devam edecek. Sonrasında bunu kaldırmamız gerekiyor” diye konuştu.

Ücretsiz doğal gaz Resmi Gazete’de