Gaziosmanpaşa’da iki kez kazanan Hakan Bahçetepe: Randevu yok, belediye artık sizin

Yayın tarihi: 6 Nisan 2024 Cumartesi 4:55 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2024 Cumartesi 4:55 pm

Haber: Özlem Aktürk

AKP’nin itirazı üzerine oyların yeniden sayıldığı Gaziosmanpaşa’da sonuç değişmedi. Tekrar kazanan CHP’li Hakan Bahçetepe, “Sizden birisiyim. Dolayısıyla randevu yok, belediye artık sizin. İstediğiniz kadar gelin. Bu seçimin kazanını kaybedeni yok. Tek kazanını sizsiziniz.” dedi.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da AKP’li aday Hasan Tahsin Usta‘nın itirazı üzerine yeniden sayım kararı verildi. Yaklaşık iki gün süren ve arbede yaşanan yeniden oy sayım sürecinde sonuç değişmedi. Rakibine 848 oy fark atan CHP’li Hakan Bahçetepe’nin başkanlığı kesinleşti.

Dün mazbatasını teslim alarak göreve başlayan Bahçetepe, belediye önünde konuşma yaptı.

Kendisini dinlemeye gelen kalabalığına hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Bahçetepe, “Kıymetli komşularım sizlerle bir arada bulunmaktan duyduğum gururu sizlerle paylaşıyorum. bana gösterdiniz şahsımıza partimize gösterdiğiniz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ederim. bundan sonra Gaziosmanpaşa’ya hizmet gelecek. ben zaten oyu alıyorum oturuyorum devrik bitecek. Bütün Gaziosmanpaşalılar bütün mahallelerimiz 16 mahallenin 16 mahallesine hizmet gelecek. Bu belediyenin imkanlarından herkes eşit yararlanacak. Daha yeşil, daha adil, kentsel dönüşümü vatandaşına barışık, vatandaşını mağdur etmeyen, metrekaresini küçültmeyen, bankaya borçlandırmayan bir kentsel dönüşümü vatandaşlarımıza yapacağız.” diye konuştu.

Bahçetepe sözlerine şöyle devam etti:

“Bu belediyenin bütçesi artık sizin ben sadece bir sözcüyüm ben sadece bir emanetçiyim. Sizin görüşleriniz fikirleriniz benim bu belediyeyi yönetmemdeki en büyük kılavuzum olacak. siz yöneteceksiniz ben yapacağım. siz söyleyeceksiniz ben yapacağım. çocuklar için gençler için kadınlar için Gaziosmanpaşalar için hep birlikte kazandık hep birlikte yöneteceğiz. 70 yıldır bu bu semtte yaşayan bir ailenin ferdiyim. Gaziosmanpaşa’nın meydanında büyüdüm. Gaziosmanpaşa’nın bütün mahallesini sokaklarını biliyorum. Sizden birisiyim. Dolayısıyla randevu yok, belediye artık sizin. İstediğiniz kadar gelin. Bu seçimin kazanını kaybedeni yok. Tek kazanını sizsiziniz. Tek kazanan Gaziosmanpaşa.”

Gaziosmanpaşa’da sayım bitti, CHP yeniden kazandı

Kaynak: HABER MERKEZİ