Gaziantep’te uyuşturucu satışı iddiası! Oğuz Kaan Salıcı TBMM kürsüsünden açık adres verdi

Yayın tarihi: 14 Aralık 2022 Çarşamba 4:42 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2022 Çarşamba 4:42 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Gaziantep’te Vatan Mahallesi 25 Aralık Polis Merkezi yanında Yavuz Sultan Selim Lisesi civarında uyuşturucu satılıyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, TBMM Genel Kurulu’nda 2023 Yılı Merkezi Bütçe görüşmelerinde konuştu. Oğuz Kaan Salıcı, Gaziantep’te polis merkezi yanında lise yakınında uyuşturucu satışı yapıldığını öne sürdü.

“BUNU İÇİŞLERİ BAKANI’NIN BİLMEMESİ MÜMKÜN MÜ?”

Salıcı şunları söyledi:

“Durum facia. Bırakın şehir merkezlerini oraların küçük ilçelerine kadar neredeyse okulların önünde satılır hale gelmiş uyuşturucu meselesi. Uzatmadan Gaziantep’te nerelerde uyuşturucu satıldığını açıklayayım. Bunu İçişleri Bakanı’nın bilmemesi mümkün mü? Mümkün değil. Bu uyuşturucu bundan 1 sene önce satılırken, bugün satılırken, yarın da İçişleri Bakanı’nın teminatı altında satılmaya devam edilecek öyle görünüyor.

“HER KESEYE UYGUN 7 GÜN 24 SAAT”

Gaziantep’te Vatan Mahallesi 25 Aralık Polis Merkezi yanında Yavuz Sultan Selim Lisesi civarında uyuşturucu satılıyor. İster ihbar kabul etsinler ister gidip müdahale etsinler ama Gaziantepliyi bu illetten kurtarsınlar. Hasırcıoğlu ve Hacıbaba mahalleleri arasında Farabi Sokak bağımlı bireylerin her keseye uygun 7 gün 24 saat uyuşturucu temin edebilecekleri bir yer. Karşıyaka’da Kocatepe Mahallesi’nde bulunan İsmet Paşa Anadolu Lisesi, Mehmet Çolakoğlu ilk ve ortaokullarının bir arada bulunduğu çevrede kolaylıkla uyuşturucu madde bulunabiliyor. Görünen o ki kimseni reklama filan ihtiyacı yok. Herkesin bildiği gerçeği Meclis kürsüsünden dile getirmenin tek bir nedeni olabilir, yetkililerin yapmadıkları görevi yapmaya davet etmek.

Polisle taksi arasında kovalamaca! Uyuşturucuyu yutarak Türkiye’ye sokan Faslı şüpheli tutuklandı