Hastaneyi basıp sağlık çalışanını bıçakladı! Durumu ağır

Yayın tarihi: 7 Eylül 2023 Perşembe 11:52 am - Güncelleme: 7 Eylül 2023 Perşembe 1:01 pm

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir sağlık emekçisi bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan sağlık çalışanının durumunun kritik olduğu açıklandı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Polikliniğinde görevli sağlık teknikeri Mustafa Yıldız,  40 yaşındaki Ömer F. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Hastane içerisinde yaşanan saldırıda sağlık teknikeri ağır yaralandı. Olay esnasında “karışmayın namus meselesi” diye bağıran Ömer F. gözaltına alındığı sırada “namus meselesinin cezası ölümdür” diye bağırdı.

Türk Tabipleri Birliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde daha önce bir meslektaşımıza saldıran şahıs, bugün de bir sağlık emekçisine bıçaklı saldırıda bulunmuştur. Durumu ağır olan sağlık emekçisi arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Sağlıkta şiddete karşı Meclis’e sunduğumuz yasa teklifi önerimizi hatırlatıyor, kamu otoritesini samimi davranmaya ve hızla adım atmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Hasta yakınları hemşirenin saçlarını yoldu