Gamze Kaçar Bozkurt cinayetinde detaylar ortaya çıktı

Yayın tarihi: 19 Şubat 2021 Cuma 1:17 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 1:17 pm

Antalya’da doktor olan eşi Yusuf Kaan Bozkurt (58) tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt’un (38) ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Gamze Bozkurt’un, 3-4 gündür grip nedeniyle evde tedavi gördüğü, önceki gün saat 12.30 sıralarında ilaç alıp uyuduğu, kısa süre sonra eşi Yusuf Kaan Bozkurt’un tabancayla ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi.

Antalya’da Gamze Kaçar Bozkurt (38), çıkan kavgada eşi tarafından öldürüldü. Olay, önceki gün saat 17.00 sıralarında bir apartmanın 3´üncü katındaki dairede meydana geldi.

Kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları iddia edilen Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58) ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt, önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle yeniden tartıştı.

DHA’da yer alan habere göre, cinnet getiren Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini vurdu. Olay, genç kadının önceki evliliğinden olan kızlarının akşam saatlerinde kreşten eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalan küçük kız, kapıyı açan olmayınca, karşı dairedeki anneannesinin yanına gitti.

Gamze Kaçar Bozkurt´un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde kızı ile damadını kanlar içerisinde yerde yatarken bulup, 112 Acil Çağrı Merkezi´ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt´un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

“ANNEMİ İSTİYORUM” DİYE AĞLADI

Tören boyunca “Annemi istiyorum” diye ağlayan N.’ye, annesinin öldüğü haberini yakınları, “Senin annen melek oldu” diye söyledi. Tören sırasında Bozkurt’un kız kardeşi Gözde Sema Demirkaynatan da tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Bozkurt’un cenazesi, daha sonra defnedildi.

UYKUSUNDA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Gamze Kaçar Bozkurt’un, 3-4 gündür grip nedeniyle evde tedavi gördüğü, önceki gün saat 12.30 sıralarında ilaç alıp uyuduğu, kısa süre sonra eşi Yusuf Kaan Bozkurt’un tabancayla ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Çiftin, kendi çocuklarının ise olmadığı öğrenildi.