Galaxy S20 Fan Edition tasarımı ile karşımıza çıktı

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2020 Salı 8:30 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2020 Pazartesi 5:55 pm

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung’un uzun zamandır uygun fiyatlı bir canavar tanıtacağı söyleniyordu. Özelliklerine kadar belli olan Galaxy S20 Fan Edition bugün de tasarımına ait bilgiler ortaya çıktı.

Sızdırılan Galaxy S20 Fan Edition tasarımı, bizlere Samsung’un tasarım konusunda ana modelin hatlarını koruyacağının sinyallerini veriyor.

Galaxy S20 Fan Edition

OnePlus Nord’un renginde olacak olan bu telefon, fiyatı uygun tutabilmek için Galaxy S20’nin ana modeli gibi premium malzemeden üretilmeyebilir. Ancak Samsung’un bu dengeyi çok iyi koruyacağını ve üst düzey bir hissiyat sunacağını düşünüyoruz. Peki, bu telefon özellikleri ile bizlere neler sunacak?

Telefonda 6.2 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazeleme oranlı dinamik AMOLED ekran yer alacak. Gücünü Samsung imzalı Exynos 990 yonga setinden alacak olan telefonda 8 GB RAM bulunacak.

Samsung fiyatı uygun tutmak adına kamerada biraz kırpmalar yapacak. Telefonun arka tarafında 12 Megapiksel geniş açılı lens + 8 Megapiksel telefoto lens + 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve ön tarafında da 10 Megapiksellik kamera yer alacak.

WWE 2K Battlegrounds kadrosu iştah kabartıyor!