Galatasaray’ın Zaniolo’nun satışı belirlediği fiyat ortaya çıktı

Yayın tarihi: 21 Haziran 2023 Çarşamba 10:54 am - Güncelleme: 21 Haziran 2023 Çarşamba 10:54 am

23 yaşındaki Zaniolo ile Serie A’dan Juventus, Milan, Fiorentina, İngiltere’den ise Aston Villa, Tottenham, West Ham ve Arsenal ilgileniyor. Teklifler 25 milyon seviyelerinde. Cim-Bom, Zaniolo’yu serbest kalır maddesi olan 35 milyon eurodan aşağı satmak istemiyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray devre arasında 15 milyon euro karşılığında Roma’dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo’nun talipleri her geçen gün artıyor. SarıKırmızılı takımla sezonu iyi tamamlayan İtalyan yıldızın taliplerinin sayısı şimdiden 7’ye çıktı. 23 yaşındaki oyuncu ile Serie A’dan Juventus, Milan, Fiorentina, İngiltere’den ise Aston Villa, Tottenham, West Ham ve Arsenal yakından ilgileniyor. Teklifler 25 milyon seviyelerinde. Sarı-Kırmızılı Yönetim ise Zaniolo’yu serbest kalır maddesi olan 35 milyon eurodan aşağı satmak istemiyor.

JEVUNTUS’TAN TAKAS ÖNERİSİ

Juventus, Zaniolo için kadroda düşünmediği McKennie veya Moise Kean’i G.Saray’a teklif etti. SarıKırmızılı Yönetim, bu teklife pek sıcak bakmıyor. Teknik Direktör Okan Buruk, 23 yıldız oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor. Zaniolo, geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı forma ile çıktığı 11 maçta 5 gol ve 1 asist ile oynadı.Başarılı oyuncunun Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri 27 milyon euro.

ROMA’YA 5 TAKSİTTE ÖDEYECEK

Galatasaray, İtalyan ekibi Roma’ya vereceği 15 milyon euroyu 5 sezona yayılmış eşit taksitle ödeyecek. İlk ödeme ise kasım ayında yapılacak. Sarı-Kırmızılılar, Nicolo Zaniolo’nun olası satışından elde ettiği kardan ise İtalyan ekibine yüzde 20 pay verecek. 23 yaşındaki yeteneğin G.Saray ile olan sözleşmesi 2027 yılının haziran ayında bitiyor. İtalyan oyuncu, Cim-Bom’dan yıllık 2 milyon 750 bin euro garanti ücret alıyor.