Galatasaray’dan TFF’ye hakem tepkisi!

Yayın tarihi: 9 Mart 2022 Çarşamba 6:34 pm - Güncelleme: 9 Mart 2022 Çarşamba 6:34 pm

TFF’nin Ligde 13 hakemin sezon sonuna kadar maç yönetememesi ile ilgili kararına Galatasaray tepki gösterdi. Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Alınan bu karar kulübümüzün dile getirdiği Türk futbolundaki büyük sorunların varlığının bir kabulü”

Galatasaray Spor Kulübü, TFF MHK’nın 13 hakemi sezon sonuna kadar görevden almasıyla ilgili açıklama yayınladı. Değişiklik istediklerini daha önce de belirttiklerini hatırlatan sarı-kırmızılılar “Alınan bu karar kulübümüzün dile getirdiği Türk futbolundaki büyük sorunların varlığının bir kabulüdür” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’den TFF’ye hakem tepkisi

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle devam etti:

“Galatasaray Spor Kulübü’nün talebi sadece kişilerin değil, sistemin işleyişinin değişmesi ile ilgilidir. Biz, kapalı kapılar ardında, ben dedim, oldu zihniyeti ile yapılan değil; şeffaf, kriterleri belli, tüm kulüplerin fikirleri alınarak ortak aklın ürünü olan, doğru zamanda ve vicdanların rahat olacağı bir sistem kurulmasını talep ediyoruz.

Türk futbolunun geleceği için her zaman masada bulunacağımızı ve alınan tüm kararların takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”