Galatasaray’dan kadroda yer almayan Nelsson için resmi açıklama

Yayın tarihi: 23 Eylül 2023 Cumartesi 7:18 pm - Güncelleme: 23 Eylül 2023 Cumartesi 7:18 pm

Deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak Galatasaray’da mücadelenin kadrosunda yer almayan Victor Nelsson’un durumuna ilişkin resmi bir açıklama gerçekleştirildi.

Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Okan Buruk, alışılagelmiş 11’in dışında bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

BURUK’TAN ROTASYON

Hafta arası Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, ligdeki Başakşehir maçına farklı tarzda bir 11 ile çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın savunma hattında Victor Nelsson ve Angelino’nun yerine Davinson Sanchez ve Kazımcan Karataş yer alırken orta sahada Kerem Demirbay’ın yerine Sergio Oliveira, Dries Mertens’in yerine bu kez onun pozisyonunda Hakim Ziyech yer alacak. Hücum hattında ise Kerem Aktürkoğlu ve son maçta sağ kanatta kullanılan Hakim Ziyech’in rollerini Barış Alper Yılmaz ve Tete alacak.

NELSSON’UN DURUMU BELLİ OLDU

Galatasaray’da Victor Nelsson, karşılaşma öncesi yedekler arasında da yer almıyordu. Danimarkalı oyuncunun özel bir izin nedeniyle kadroda olmadığı resmen açıklandı.

Galatasaray’dan Nelsson’un durumuna ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Futbolcumuz Victor Nelsson, hamile olan kız arkadaşının bu sabah başlayan acil doğum riski nedeniyle yanında olmak için izinli olarak maç kadrosunda yer almamıştır.