Galatasaray’da Avrupa turu başlıyor

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2023 Salı 10:22 am - Güncelleme: 23 Mayıs 2023 Salı 10:22 am

Galatasaray‘da sezonun sonuna yaklaşılmasıyla birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Kulüp yöneticisi Erden Timur önce Londra’da Milot Rashica için daha sonra ise Paris’ta Icardi’nin bonservisini almak için mesai harcayacak.

Süper Lig’de zirvede yer alan Galatasaray, sezonunun sona ermesine az bir süre kala transfer çalışmalarını hızlandırdı. Dış transfer kadar iç transferde de imzalar attırmaya çalışan sarı kırmızılı yönetimde, Avrupa turu başlayacak.

Sözcü’nün haberine göre, yönetimin ilk durağı İngiltere olacak. Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur ve beraberindeki kurmaylar önce Londra’da Norwich City yetkilileri ile masaya oturup Milot Rashica’yı takıma kazandırmaya çalışacak. Oyuncunun tercihini Galatasaray’dan yana yapmasının etkili olması bekleniyor. Galatasaray, prensip anlaşmasına varılacağından çok umutlu.

Galatasaray’ın efsanesi Hagi’nin takımı Romanya şampiyonu

PSG’NİN TAVRI ETKİLİ OLACAK

Sarı kırmızılıların, Londra’dan sonra ikinci adresi Paris olacak. Erden Timur, Mauro Icardi konusunda Paris St. Germain temsilcileriyle yeni bir toplantı gerçekleştirecek.

Bu görüşmede PSG’nin transferin mali şartlarını açıklaması bekleniyor. Sarı kırmızılı yönetim, Icardi’ye ciddi bir bütçe ayırdı. Bununla birlikte PSG’nin tavrı belirleyici olacak.

Sarı-kırmızılıların transfer uçağının iki müjdeyle dönmesi bekleniyor.