Futbolcu polis kılığına girip trafik denetimi yaptı

Yayın tarihi: 24 Eylül 2023 Pazar 12:25 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2023 Pazar 12:25 pm

İstanbul’da trafikte araçları durdurup denetim yapan sahte polis Maltepespor futbolcusu Sadettin Kayalar çıktı. Gözaltına alınan futbolcu taksi durduramayınca sinirlendiği için yaptığını söyledi.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bir kişi trafikte araçları durdurup sözde uygulama yaparak cep telefonu feneriyle araçların içerisine baktı. Yaşananları sosyal medyada paylaşan şahıs, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahsın Maltepespor oyuncusu futbolcu Sadettin Kayalar olduğu ortaya çıktı.

ÖZÜR DİLEDİ

Olay sonrası açıklama yapan Sadettin Kayalar, “Gündemdeki videom hakkında bir kaç açıklama yapmak istiyorum. Taksim Tarlabaşı’nda arkadaşlarım ile eğlenmeye gittikten sonra evime dönmek için 45 dakika taksi bekledim. Boş taksiler geçip beni almayınca sinirlenip telefonumun ışığını yakıp trafiğin içine atladım. Bu durum yanlış anlaşılmış olabilir. Herkesten özür diliyorum. Mizah amaçlı da paylaştım. Zaten küçükken de trafik polisi olmak istemiştim. Böyle bir anı oldu. Yanlış anlaşıldıysam herkesten özür diliyorum. Beni Beyoğlu karakolundan aradılar. İfademi vermek için oraya gittim. Göründüğü gibi ifademi verdikten sonra hiç bir sorun sıkıntı olmadığı için serbest bırakıldım. Tekrardan sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Taksimetre açmayan taksici altı kat ücret istedi: Turistle tartıştı, aracı bağlandı