Facebook, Instagram ve Whatsapp çöktü mü? Fotoğraflar neden açılmıyor? Instagram neden çöktü belli oldu mu?

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2019 Çarşamba 3:42 pm - Güncelleme: 17 Temmuz 2019 Çarşamba 5:15 pm

Son Dakika gelen bilgilere göre; Sosyal medya devleri Instagram WhatsApp ve Facebook’ta zaman zaman meydana gelen sorun bugün bir kez daha tekrar etti. Instagram’da uygulamaya giren kullanıcılar yüklenilen fotoğrafları görüntüleyemiyor  WhatsApp’ta ise mesajlar iletilemiyor, Facebook’ta ise akış hiç bir şekilde yenilenmiyor. Peki Instagram çöktü mü bugün? Instagram’daki fotoğraflar neden açılmıyor? Facebook’ta akış neden yenilenmiyor? Whatsapp’ta mesajlar neden iletilmiyor? Instagram WhatsApp ve Facebook neden çöktü? İşte sorularınızın cevapları

 

Facebook, Instagram ve WhatsApp erişim sorunu bir kaç gün önce tüm Türkiye ve Avrupa’yı vurmuştu bugün yine aynı sorun tekrarladı. Saat 15.30’dan itibaren bazı kullanıcılar bu üç uygulamaya erişimde zorlandı. Instagram’da yüklenen fotoğraflar görüntülenemezken WhatsApp’ta mesajlar iletilemiyor.

instagram çöktü mü?

Sosyal medyada kullanıcılar en çok instagram çöktü mü? sorusunun cevabını arıyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videoların paylaşıldığı Instagram uygulamasına erişememek kullanıcıları bir hayli üzdü. Facebook, Whatsapp ve Instagram’ın aynı şirket olması ve bir biriyle bağlantılı olarak çökmesi akıllara bir siber saldırı mı oluyor sorusunu getirdi

INSTAGRAM WHATSAPP VE FACEBOOK AÇIKLAMA YAPTI MI? INSTAGRAM WHATSAPP VE FACEBOOK NE ZAMAN AÇILACAK?

Sosyal medya kullancıları Instagram neden çöktü soruları sorarken, neden çöktü sorusunun cevabını da merak ediyor Konuyla ilgili kısa süre içerisinde sosyal medya devleri Facebook, Instagram ve WhatsApp’tan açıklama yapılması beklenirken sorunun kaynağı henüz anlaşılmış değil. Muhtemelen yoğunluğu kaldıramayan sunuculardan kaynaklandığı iddia edildi.

İnternet sitelerinin erişim durumunu harita üzerinden canlı olarak paylaşan DownDetector’e göre Instagram dahil sosyal medya kanallarının erişim sorunu yaşadığı ülkeler ağırlıklı olarak Avrupa bölgesi görünüyor.

Sosyal medya devleri WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü!

INSTAGRAM WHATSAPP VE FACEBOOK NE ZAMAN ÇALIŞACAK?

Avrupa bölgesinde çıkan sorun nedeni ile İnstagram Whatsapp ve Facebook’un açılması bir kaç saati bulacak. Geçtiğimiz haftalarda aynı sorun nedeni ile İnstagram Whatsapp ve Facebook’un tekrardan kullanıma açılması yaklaşık 4-5 saati bulmuştu.

Yaşlandırma akımı büyüyor! Herkesin merakı son buldu… İşte Ajda Pekkan’ın yaşlı hali

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram’a saat 15.30 civarından itibaren erişim sağlanamıyor. Instagram’a girişte ‘Akış Yenilenemedi’ hatası veriyor. Sorunun neden kaynaklandığı henüz bilinmezken, yoğunluk yüzünden oluşabileceği tahmin ediliyor. İnstagram ile beraber Facebook ve Whatsapp uygulaması da erişim sağlanamıyor.

Instagram sorunu canlı arıza haritası üzerinde şu şekilde görülüyor:

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp’ta da sorun aynı Facebook ve  Instagram’daki gibi saat 15.30’da başladı. WhatsApp’a erişim ara ara sağlanırken, sorunun kaynağı henüz bilinmiyor.

WhatsApp sorunu canlı arıza haritası üzerinde şu şekilde görülüyor:

Türkiye’de ve Avrupa’da Facebook, Twitter ve Instagram’a giriş sorunu oluştu. WhatsApp’ta ise bazı kullanıcılarda fotoğraf gönderme sorunu oluştu. Facebook neden açılmıyor? Instagram’a giriş sorununu nedeni ne ve neden yavaş gibi sorular google, yandex, ve yahoo üzerinden  araştırılıyor.

Instagram ve Facebook’ta erişim sorunu yaşanıyor. Facebook’ta paylaşım yapılamazken Instagram’da akışını yenilenemediği ve bazı sekmelere giriş yapılamadığı gözleniyor. Bazı kullanıcılar Twitter ve WhatsApp’ta da sorun yaşıyor. Bazı kullanıcılarda ise bu iki uygulama düzgün çalışıyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.