FETÖ’cülerin montaj tuzağına Melih Gökçek de düştü

Yayın tarihi: 26 Şubat 2023 Pazar 11:25 am - Güncelleme: 26 Şubat 2023 Pazar 12:44 pm

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay’ın ardından AKP’li Melih Gökçek de FETÖ’cülerin montaj tuzağına düştü. Gökçek, Oğuzhan Uğur’dan özür dilemek yerine “Madem photoshop diyorsun aksini iddia etmem. Düzeltiyorum” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ahbap Derneği ve Babala TV, binlerce insana yardım etti. Felaketin başından beri gece gündüz çalışan Haluk Levent ve Oğuz Uğur, trollerin hedefi oldu. FETÖ’cüler de Uğur ve Levent’e kumpas kurmaya çalıştı.

AHBAP’ı ve BaBaLa TV’yi desteklermiş gibi tavır takınan FETÖ’cüler sosyal medyada yaydıkları montaj görseller ile Uğur’u hedef almaya çalıştı.

FETÖ’cüler servis ettikleri photoshoplu görselde Uğur’un,”Ortada devlet mevlet yok. Bir tek Haluk Levent’in #ahbapları var.” dediği görüldü.

TELE1 spikeri Ülkü Çoban, kendisini hedef alan Melih Gökçek’e FETÖ dosyasıyla yanıt verdi

MHP’Lİ İSİM DE PAYLAŞTI

Uğur hakkında yapılan montajı geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güleyay, Twitter’dan “Fazla yoruma gerek yok” diyerek görseli paylaştı.

Uğur’un görselin sahte olduğunu açıklamasına rağmen AKP’li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de inandı.

MHP’li isim FETÖ’cülerin montaj tuzağına düştü

Uğur, Gökçek’i Twitter hesabından, “Yalnız bu photoshop başganım. Şimdi google’a fotoşop yazmayın uğraştırmayayım sizi “Sahte” yani. Benim böyle bir cümlem yok. Siz bilmeden tweet atmazdınız oysa. Yine danışmanınızın tweet attığı %1’lik kısıma denk geldik sanırım.” paylaşımı ile uyardı.

“DOĞRU OLDUĞUNA İNANARAK ATTIM”

Gökçek, Uğur açıklamasına yanıt verdi. Açık bir şekilde özür dilemeyen Gökçek, şunları söyledi:

İfadeler ortaya çıktı: Melih Gökçek beni FETÖ ile çalışmaya zorladı

“Oğuzhan bu tweet Photosop demişssin. Ben bu tweeti aşağıda bazı örneklerini attığım onlarca tweet ve Tiktok hesabında çıktığı için doğru olduğuna inanarak attım. Madem Photoshop diyorsun aksini iddia etmem. Düzeltiyorum. Photoshop’u kim yaptıysa şerefsizlik yapmış.”