MHP’li isim FETÖ’cülerin montaj tuzağına düştü

Yayın tarihi: 14 Şubat 2023 Salı 2:35 pm - Güncelleme: 26 Şubat 2023 Pazar 11:25 am

FETÖ’cüler günlerdir AHBAP Derneği ve BaBaLa TV’ye kumpas kurmaya çalışıyor. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay sosyal medyada paylaşılan bir gösrseli gerçek sanıp Oğuzhan Uğur‘u hedef aldı.

Türkiye, günlerdir Kahramanmaraş merkezli peş peşe meydana gelen depremin acılarını dayanışma ile sarmaya çalışıyor. Depremin ilk anından itibaren bölgeye giderek dayanışma ağı kuran Ahbap ve Babala TV, binlerce insanın enkazdan kurtulmasına, çok sayıda vatandaşın da gıda, hijyen malzemesine ulaşmasına yardımcı oldu. AFAD’dan daha fazla destek toplayan AHBAP ve Babala TV, önce sosyal medyada ardından da televizyonlarda trollerin hedefi haline geldi.

Troller Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent’in tutuklanması gerektiğini söylerken bazı FETÖ’cü hesaplar da görsellerle kurgu yapmaya çalıştı.

AHBAP’ı ve BaBaLa TV’yi desteklermiş gibi tavır takınan FETÖ’cülere geçtiğimiz gün Haluk Levent yanıt verdi.

FETÖ’cü Emre Uslu’un kendisi için atığı Tweet hakkında Levent, “Bana bu acıları yaşatanlar şimdi yurtdışında olup beni övüyor olabilirler. Olabilir. Ülkemde herkes bana saldırsın razıyım ama yeter ki bana acılar yaşatanlar beni övmesin” ifadelerini kullandı.

Levent ile birlikte FETÖ’cüler Oğuzhan Uğur’a kumpas kurmaya çalıştı. Servis ettikleri photoshoplu görselde Uğur’un,”Ortada devlet mevlet yok. Bir tek Haluk Levent’in #ahbapları var.” dediği görüldü.

Photoshoplu görseli gerçek sanan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güleyay, Oğuzhan Uğur’a Twitter’dan “Fazla yoruma gerek yok” diyerek görseli paylaştı.

Oğuzhan Uğur, görselin gerçek olmadığını ifade etti. Uğur, “Bu photoshop beyefendi. Ben yazmadım.” dedi.

Oğuzhan Uğur’dan kendisini hedef alan Bahçeli’ye yanıt