Fesli Mısıroğlu’nun mirası kavga çıkardı

Yayın tarihi: 13 Aralık 2021 Pazartesi 1:59 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2021 Pazartesi 3:09 pm

Atatürk düşmanlığı ile bilinen fesli Kadir Mısıroğlu’nun sahip olduğu miras, varisleri arasında kavga çıkmasına sebep oldu. Mısıroğlu’nun İstanbul Boğaz’ında bulunan 10 milyon dolarlık restoranı, sosyal medyada da gündem oldu.

AKP’ye yakınlığıyla ve Kurtuluş Savaşı hakkında sarf ettiği “Keşke Yunan galip gelseydi” sözleriyle eleştirilen Kadir Mısıroğlu’nun mirası dudak uçuklattı. 86 yaşında hayatını kaybeden Mısıroğlu’nun 10 milyon dolarlık mirası, manevi torunu Nurullah Mısıroğlu ile takipçileri arasında kavgaya sebep oldu.

MISIROĞLU’NUN RESMİ SAYFASINDA AÇIKLAMA YAPILDI

OdaTV’den Hikmet Çiçek, Mısıroğlu’nun mirası ile ilgili çıkan kavganın detaylarını kaleme aldı. Çiçek, “Kadir Mısıroğlu ailesi bölündü… 10 milyon dolarlık miras kavgası” başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Kadir Mısıroğlu’nun Boğaz’da 10 milyon dolarlık restoranı, takipçileri ve manevi torunu Nurullah Mısıroğlu arasında miras kavgasına neden oldu.

Kadir Mısıroğlu’nun resmi sayfasında şöyle bir açıklama yapıldı:

“Kıymetli tâkipçilerimiz, bir süredir bazı şahsiyetsizlerin Üstad Kadir Mısıroğlu’nun adını kullanarak bazı kimselerle/yerlerle işlerini hallettirme gayreti içerisinde olduklarını, sosyal medyada üstadla fotoğraflar, üstad hakkında doğru/yanlış bilgiler paylaşarak prim yapma gayreti içerisinde olduklarını müşâhede ettik. Öncelikle şunu belirtelim, Üstadımızın dâvâsını davâlanan, onun eserlerini okuyup hakîkat tellallığına soyunan herkes Üstadımızın talebesidir, yalnız Üstadımızın bütün (husûsi/umûmi) işlerine koşturan, onun yaklaşık 15 yıldan beri hizmetini gören Nurullah Mısıroğlu ve Ali İhsan Bahadır’dır. Bu iki kişinin dışında Üstad namına herhangi bir meseleyle ilgili birileri bir şey isterse kesinlikle itibar etmeyiniz.
“Bu saçmalıklar devam ederse eğer, tespit ettiğimiz isimleri ilân edecek ve hukuki mücadelemizi başlatacağız.”

Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nun kitapları, Atatürk kütüphanesinde!