Fernando Muslera’dan şampiyonluk açıklaması! “Şu an bir hayal”

Yayın tarihi: 11 Ocak 2023 Çarşamba 11:57 am - Güncelleme: 11 Ocak 2023 Çarşamba 11:57 am

Galatasaray‘ın Kalecisi Fernando Muslera, “Şampiyonluk şu an bir hayal ve bu hayalimizi gerçekleştirmek için devam edeceğiz” dedi.

Galatasaray’ın Uruguaylı tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, deplasmanda 3-0 kazandıkları Fenerbahçe derbisi, hazırlıklarını sürdükleri Atakaş Hatayspor maçı ve şampiyonluk iddiaları hakkında konuştu.

Fernando Muslera, derbiyi kazandıkları için mutlu olduklarını ve Atakaş Hatayspor maçına da derbiye hazırlanır gibi hazırlanacaklarını söyledi.
Muslera, “Fenerbahçe’yi iyi analiz ettik. Asla kolay değil. Sonuç 3-0, onlar da iyi mücadele etti. Taraftar için özel bir şey. O açıdan baktığımızda çok güzel bir galibiyet. Bütün takımlara kıymet biçmek gerekiyor. Türkiye’de bütün takımlara karşı oynamak zor. Fenerbahçe’yi yendik, Hatayspor kolay gibi bir şey yok. Hatayspor maçı daha zor geçecek. Derbiye hazırlanır gibi hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk hakkında da konuşan Fernando Muslera, “Sezonun bitmesine daha çok var. Her maç zor olacak. Türkiye Kupası var, o da hedeflerimizden biri. Şampiyonluk şu an bir hayal ve bu hayalimizi gerçekleştirmek için devam edeceğiz” dedi.

Fenerbahçe maçının ardından Galatasaray’ın hisseleri arttı