Ferdi Kadıoğlu: Avrupa’da oynama hayalim var

Yayın tarihi: 26 Ocak 2023 Perşembe 1:31 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2023 Perşembe 1:31 pm

Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, “Avrupa’ya gidip orada Futbol oynama hayalim var ancak şu anki tek hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin formasını terleten genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, idman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Avrupa’da bir kulüpte oynamak istediğini belirten Kadıoğlu, “Avrupa’ya gidip orada Futbol oynama hayalim var ancak şu anki tek hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

“Fenerbahçe’ye ilk geldiğim sezon fazla şans bulamadım ve bu da beni zorluyordu. Son 3 sezon daha fazla forma şansı buldum ve bu da beni güçlendirdi. Tabii ki de Avrupa’ya gidip orada Futbol oynama hayalim var ancak şu anki tek hedefimiz şampiyonluk. Tamamen Fenerbahçe’ye odaklıyım. Hangi pozisyonda oynadığım çok fazla önemli değil. Performansıma odaklanıyorum.”

“OYNADIĞIM HER POZİSYONDA BAŞARILIYIM”

“Favori pozisyonum 10 numara ama kenarda oynamaktan da mutlu olduğumu söyleyebilirim. Hangi pozisyonda oynadığımın bir önemi yok. Oynadığım her pozisyonda başarılı olduğumu düşünüyorum. Hocam bana görev verdiği takdirde hangi pozisyon olursa olsun oynarım.”

Ferdi Kadıoğlu’ndan ‘transfer’ iddialarına yanıt