Fenerbahçe’nin Rade Krunic için Milan’a yaptığı teklif ortaya çıktı

Yayın tarihi: 7 Ocak 2024 Pazar 11:35 am - Güncelleme: 7 Ocak 2024 Pazar 11:35 am

Fenerbahçe‘nin Rade Krunic için Milan’a 4 milyon Euro artı bonuslar teklif ettiği belirtildi.

Fenerbahçe’de devre arası transfer dönemi için çalışmalar sürerken savunma ve orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Milan’da forma giyen Rade Krunic’i kadrosuna katmak istiyor.

4 MİLYON ARTI BONUSLAR

Sky Sport’ta yer alan habere göre, Fenerbahçe, Krunic için Milan’a 4 milyon Euro artı bonuslar teklif etti. Krunic’in menajerinin de görüşmeleri sürdürmek için Milano’ya gittiği aktarıldı. Haberde, Fenerbahçe’nin teklifinin yeterli olmayabileceği kaydedildi.

2025’te sözleşmesi sona erecek olan Krunic, şu ana kadar Serie A ve Şampiyonlar Ligi’nde 14 maçta toplam 896 dakika forma giydi.

Fenerbahçe’de Krunic ısrarı! Limit belirlendi

PİOLİ’DEN AÇIKLAMA

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, Krunic’in kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Pioli, “Krunic, kendi isteğiyle maç kadrosundan çıkarılmadı. Performansı nedeniyle bu tercihi ben yaptım. Krunic’in başka bir takım arıyor olması bizim için daha iyi” dedi.

ALİ KOÇ DA KONUŞMUŞTU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, “Rade Krunic, Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Oyuncu ve kulübüne, yazın gözden çıkardığımız rakamları verebilecek durumda değiliz. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim istediğimiz rakamlarda olursa, olur” demişti.

Bahçeli Süper Kupa Finali’nde Galatasaray ve Fenerbahçe’yi suçladı

Kaynak: TELE1