Fenerbahçe’de kongre sesleri! Ali Koç’un yerine…

Yayın tarihi: 28 Ocak 2019 Pazartesi 8:04 am - Güncelleme: 28 Ocak 2019 Pazartesi 8:06 am

Ali Koç’a muhalif kanadın kongre hazırlığı yaptığı ve ünlü iş adamına teklif götürüldüğü iddia edildi.

Fenerbahçe’de yaşanan kötü sonuçlar Sarı-Lacivertli camiayı harekete geçirdi.

Ali Koç’a muhalif kanadın olağanüstü kongre hazırlığı yaptığı ve kötü sonuçların devam etmesi halinde mart ayında kongreye gidilmesinin kaçınılmaz olduğu vurgulandı.

Mulahif isimlerin Nihat Özdemir’e başkan olması için teklif götürdükleri belirlendi. Nihat Özdemir’in adaylığına Aziz Yıldırım’ın da tam destek vereceği iddia edildi.

NİHAT ÖZDEMİR KİMDİR?

5 Nisan 1950 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Nihat Özdemir, ilk ve orta eğitimini Diyarbakır’da tamamladıktan sonra Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nden Makine Mühendisi olarak mezun oldu.

1973-1975 yılları arasında Ege Üniversitesi Endüstri Bölümü’nde Master yapan Özdemir, 1976 yılında Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.yi kurdu. Özdemir, 2002-2004 yılları arasında Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Başkanlığı’nı yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde 17 yıl başkanvekilliği görevinde bulunan Nihat Özdemir bu görevinden 2011 yılında istifa etti.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hissedarı olan Nihat Özdemir iki çocuk babasıdır.

NİHAT ÖZDEMİR’İN SERVETİ NE KADAR?

Nihat Özdemir, 2018 yılında Forbes dergisinin açıkladığı ”en zengin 100 Türk” listesinde 1.7 milyar Dolar’lık kişisel servetiyle 14. sırada yer aldı. Bu listeye göre Ali Koç’un serveti 850 milyon Dolar olarak gösterilmişti.

Kaynak: Fotomaç