Fenerbahçe’de galibiyet serisi İrfan’ın golüyle devam etti: 5’te 5

Yayın tarihi: 24 Eylül 2023 Pazar 10:06 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2023 Pazar 10:15 pm

Fenerbahçe Süper Lig’in 6’ncı haftasında Alanyaspor’un konuğu oldu. Sarı Lacivertli ekip İrfan Can Kahveci’nin golüyle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Süper Lig’in 6’ncı haftasında Alanyaspor Fenerbahçe’yi sahasında ağırladı. Sarı lacivertli ekip İrfan Can Kahveci’nin 43’üncü dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu galibiyetle ligdeki galibiyet serisini 5’e çıkararak 15 puanla zirvedeki yerini korudu.

GALİBİYET SERİSİ DEVAM ETTİ

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ligdeki 4 maçından da galibiyetle ayrılan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turları, play-off karşılaşmaları ile ilk grup maçında yenilgi yüzü görmeyerek 11 maçta 11 galibiyet elde eden Fenerbahçe Alanya deplasmanında da kazandı. Böylece Sarı Lacivertli ekibin ligdeki galibiyet serisi 5’e Avrupa karşılaşmalarıyla birlikte ise toplam galibiyeti 12’ye çıkmış oldu.

İRFAN CAN SAHNEYE ÇIKTI

Mücadelenin ilk yarısında çok net pozisyonlar bulan Fenerbahçe, aradığı golü son haftaların formda ismi İrfan Can Kahveci ile buldu.

43’üncü dakikada Edin Dzeko’nun pasıyla ceza alanında topla buluşan İrfan Can Kahveci’nin, kalec, Yusuf Özdemir’i ekarte ederek sağ çaprazdan yakın köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Yusuf Karagöz’ün yanından ağlarla buluştu.

Son 3 maçta 3. golünü kaydeden İrfan Can Kahveci takımını 1-0 öne geçirdi. Kanarya soyunma odasına tek farklı üstünlükle gitti.

İKİNCİ YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI

İkinci yarıda Alanyaspor skoru değiştirecek golü bulamadı, sarı lacivertliler de skoru koruyarak 3 puanı almayı başardı. Bu sonucun ardından puanını 15’e çıkaran sarı lacivertliler lig liderliğini sürdürdü. Alanyaspor ise 7 puanda kaldı.

Fenerbahçe perşembe günü Avrupa Kupası maçları nedeniyle ertelenen Başakşehir maçını oynayacak, pazar günü de Rizespor’u sahasında ağırlayacak. Alanyaspor ise aynı gün Adana Demirspor deplasmanına çıkacak.

İsmail Kartal’lı Fenerbahçe’den sezona rüya başlangıç!