Fenerbahçe taraftarına Kadıköy’de kara liste şoku

Yayın tarihi: 26 Aralık 2021 Pazar 8:22 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2021 Pazar 8:22 pm

Fenerbahçe – Yeni Malatyaspor maçına gitmek isteyen bazı taraftarlar kara listede olduklarını gördü. Maçın ikinci yarısında ise yeni bir gelişme yaşandı

Süper Lig’in 19. haftasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayan Fenerbahçe’de ‘kara liste’ şaşkınlığı yaşandı. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar, Yeni Malatyaspor maçı için Ülker Stadyumu’na gitti ancak, kombinelerinin bloke olduğu haberiyle sarsıldı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medyadan paylaşım yapan Fenerbahçeli taraftarlar, Passo Lig sisteminde kara listede oldukları uyarısıyla karşılaştılar. Kadıköy’de oynanan son Beşiktaş derbisinde bazı tribünler ceza almıştı. Ancak kara listeye alınan taraftarların, ceza alan tribünlerde yer almadıkları anlaşıldı.

Sozcu.com.tr’nin aldığı bilgiye göre; ‘bazı taraftarların’ kombinelerinin kulüp tarafından bloke edildiği doğrulandı. Sarı lacivertli kulüp konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapmazken, ne kadar sayıda taraftarın kombinesinin bloke edildiği veya nedeni hakkında net bir bilgi verilmedi.

SONRADAN STADA ALINDILAR

Öte yandan tepkilerin artmasının ardından kombineleri bloke edilen taraftarlar maçın ilk yarısı oynandığı sırada ‘bu maçlık’ stada alındıklarını açıkladılar.